+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.
Laad meer vacatures

Werkstudent Tax Knowledge Center Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Meijburg

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Start jouw fiscale carrière bij het toonaangevende belastingadvieskantoor van Nederland en krijg de kans om met de beste professionals te werken. In deze rol als werkstudent in het Tax Knowledge Center, ondersteun je bij het bedienen van cliënten op topniveau en ontwikkel je je breed in het fiscale vakgebied. Geniet van uitstekende begeleiding, regie over je carrière en unieke secundaire voorwaarden zoals een sportschoolregeling, toegang tot vitaliteitsprogramma en premievrij pensioen. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij je fiscale carrière starten op een stevig vaktechnisch fundament? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons Tax Knowledge Center (TKC) zijn wij op zoek naar getalenteerde werkstudenten met een grote voorliefde voor de vaktechniek.

Organisatie
Meijburg & Co is Nederlands grootste fiscaal adviesbureau en Meijburg Legal richt zich vanuit het notariaat en de advocatuur op ondernemingsrecht. Beide organisaties zijn een zelfstandige member firm binnen het (inter-)nationale netwerk van KPMG (actief in 153 landen). Dagelijks werken ruim 800 gemotiveerde medewerkers, verdeeld over 5 locaties, aan een excellente dienstverlening ten behoeve van onze klanten. Wat we allemaal gemeen hebben is ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor het vak.

Wat ga je doen?
Ben jij altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen de fiscaliteit, en vind jij het leuk om die te vertalen naar de belastingadviespraktijk? Als werkstudenten bij het TKC ondersteun je samen met ervaren collega’s alle Meijburg-fiscalisten bij het bedienen van onze cliënten op het allerhoogste niveau. Je gaat samenwerken met veel collega’s en ontwikkelt je breed. Op die manier ontdek je waar jouw passie ligt, om je op den duur te gaan specialiseren.

Wij vinden het belangrijk dat je diverse werkzaamheden op verschillende fiscale terreinen doet. Hierbij kan je denken aan het schrijven van interne en externe notities, het actief deelnemen aan uiteenlopende vaktechnische vergaderingen, maar ook het helpen bij fiscale trainingen. Daarnaast heb je als starter ook de mogelijkheid om publicaties te verzorgen in vooraanstaande fiscale vakbladen.

Tijdens de start van jouw carrière bij Meijburg & Co krijg je begeleiding van een ervaren collega. Vanaf het eerste moment ben je onderdeel van ons kundige en gezellige team. Na je periode als werkstudent bekijken we samen of jij je carrière voortzet bij Meijburg. Dit kan zijn bij TKC of elders in de praktijk.

Wie ben jij?

  • Je bent enthousiast, ambitieus, communicatief vaardig en hebt een passie voor het fiscale vakgebied.
  • Je bent derdejaars bachelor- of masterstudent fiscaal recht of fiscale economie.
  • Je bent minimaal vier maanden en twee tot vijf dagen per week beschikbaar. Hierbij houden we uiteraard jouw studierooster in het oog.
  • Je hebt je op persoonlijk gebied ontwikkeld door bijvoorbeeld commissie- of bestuurswerk, buitenland- of stage-ervaring, het beoefenen van topsport of het doen van vrijwilligerswerk.

Meijburg & Co is the Dutch Tax branch connected to KPMG, therefore it is required to understand and practice Dutch on a full professional level. 

Wat bieden wij?

  • De kans om jouw carrière te starten bij Meijburg, hét toonaangevende belastingadvieskantoor van Nederland;
  • Uitstekende begeleiding van de beste fiscale professionals;
  • Regie over de voortgang van jouw eigen fiscale carrière.
Arbeidsvoorwaarden:
  • 27 dagen vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband
  • Sportschoolregeling (korting op jouw sportabonnement of gebruik van de in-company sportschool)
  • Toegang tot het vitaliteitsprogramma (1-op-1 consults, jaarlijkse health checks, masterclasses etc.)
  • Premievrij pensioen

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in