+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Fulltime baan als klantenservice medewerker bij a.s.r. in Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital NEXT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.500 - € 2.900 p/m
  • 13e maand, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van levensverzekeringen als klantenservice medewerker in een jong, gezellig team. Beantwoord vragen over verzekeringen en pensioenen, zowel telefonisch als per mail. Leer alles over levensverzekeringen via een intensief opleidingstraject. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een sportbudget, volledige OV-vergoeding of reiskostenvergoeding, en een thuiswerkvergoeding. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker levensverzekeringen bij a.s.r. in Utrecht kom je te werken op de afdeling Leven en Pensioenen. Hier beantwoord jij allerlei vragen over het afsluiten of wijzigen van levensverzekeringen. Vragen kunnen komen van klanten, mede-adviseurs of geldverstrekkers. Zowel telefonisch als per mail. Je komt te werken in een gezellig en jong team van circa 35 medewerkers dat zich kenmerkt door een informele, gezellige cultuur. 

Van algemene informatie over een polis tot het doorlopen van de fiscale regels en gevolgen. Jij zoekt het uit en staat de klant te woord met het antwoord. Je start met een intensief opleidingstraject waarin je veel leert over levensverzekeringen zodat jij zo snel mogelijk up and running bent!

a.s.r.
Het bestaansrecht van a.s.r. is mensen helpen. Zij helpen klanten bij het delen van risico’s en het opbouwen van vermogen voor later. Dit doen ze met diensten en producten die niet alleen nú goed zijn voor klanten, maar ook op de lange termijn. En die altijd ontwikkeld zijn met toekomstige generaties in gedachten. Bij a.s.r. vinden ze het belangrijk om een waardevolle impact te hebben op de maatschappij. Bij alles wat zee doen, denken ze na over de vraag of dit goed is voor de toekomst.

Het gaat om een volledig klantcontact functie voor in eerste instantie 9 maanden maar met grote kans op verlening.


Wat wij bieden
  • Een startsalaris van €2900,- per maand obv 40 uur per week.
  • Een sportbudget van €150,- per jaar;
  • Een volledige OV-vergoeding of reiskostenvergoeding van €0.21 per km;
  • Een thuiswerkvergoeding van € 2,50 euro per dag;
  • 13e maand;
  • Een persoonlijke Talentmanager;
  • De mogelijkheid om Wft certificaten te behalen op kosten van YoungCapital NEXT;
Wat wij vragen:
  • Minimaal een diploma mbo niveau 4; met hbo werk- en denk niveau;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
  • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en denkt oplossingsgericht;
  • Je hebt ervaring met telefonisch klantcontact.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie

Ben je geïnteresseerd in de functie? Stuur je CV met motivatie dan op naar Dascha Boroday via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.ngcapital en ik neem contact met je op! Of solliciteer via de knop!

StatusOpenOpleidingsniveaus MBO, HBO, UniversiteitPlaatsUtrechtWerkuren per week32 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), TraineeshipsSalarisindicatie Tussen €2.500 en €2.900 Per maand Verantwoordelijk voorKlanten advies geven m.b.t. levensverzekeringen en pensioenenGepubliceerd op16-05-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Als klantenservice medewerker levensverzekeringen bij a.s.r. in Utrecht kom je te werken op de afdeling Leven en Pensioenen. Hier beantwoord jij allerlei vragen over het afsluiten of wijzigen van levensverzekeringen. Vragen kunnen komen van klanten, mede-adviseurs of geldverstrekkers. Zowel telefonisch als per mail. Je komt te werken in een gezellig en jong team van circa 35 medewerkers dat zich kenmerkt door een informele, gezellige cultuur. Van algemene informatie over een polis tot het doorlopen van de fiscale regels en gevolgen. Jij zoekt het uit en staat de klant te woord met het antwoord. Je start met een intensief opleidingstraject waarin je veel leert over levensverzekeringen zodat jij zo snel mogelijk up and running bent!a.s.r.Het bestaansrecht van a.s.r. is mensen helpen. Zij helpen klanten bij het delen van risico’s en het opbouwen van vermogen voor later. Dit doen ze met diensten en producten die niet alleen nú goed zijn voor klanten, maar ook op de lange termijn. En die altijd ontwikkeld zijn met toekomstige generaties in gedachten. Bij a.s.r. vinden ze het belangrijk om een waardevolle impact te hebben op de maatschappij. Bij alles wat zee doen, denken ze na over de vraag of dit goed is voor de toekomst.Het gaat om een volledig klantcontact functie voor in eerste instantie 9 maanden maar met grote kans op verlening. Wat wij bieden Een startsalaris van €2900,- per maand obv 40 uur per week.Een sportbudget van €150,- per jaar;Een volledige OV-vergoeding of reiskostenvergoeding van €0.21 per km;Een thuiswerkvergoeding van € 2,50 euro per dag;13e maand;Een persoonlijke Talentmanager;De mogelijkheid om Wft certificaten te behalen op kosten van YoungCapital NEXT; Wat wij vragen: Minimaal een diploma mbo niveau 4; met hbo werk- en denk niveau;Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en denkt oplossingsgericht;Je hebt ervaring met telefonisch klantcontact. Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Extra informatie Ben je geïnteresseerd in de functie? Stuur je CV met motivatie dan op naar Dascha Boroday via [email protected] en ik neem contact met je op! Of solliciteer via de knop! Status Open Opleidingsniveaus MBO, HBO, Universiteit Plaats Utrecht Werkuren per week 32 - 40 Dienstverbanden Fulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), Traineeships Salarisindicatie Tussen €2.500 en €2.900 Per maand Verantwoordelijk voor Klanten advies geven m.b.t. levensverzekeringen en pensioenen Gepubliceerd op 16-05-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in