+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Specialist Klantenservice Onboarding Organisaties Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 17,42 p/u
  • 13e maand

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je startende ondernemers en zakelijke klanten helpt, terwijl je ook analyseert en geen risico's neemt? Dan is de rol van Specialist Klantenservice Onboarding Organisaties bij de Rabobank iets voor jou. Je combineert klantcontact met analytisch werk. Je krijgt een goed salaris, een 13e maand, en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Plus, je krijgt trainingen om jezelf te ontwikkelen. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een functie waarbij je niet alleen vragen beantwoordt van startende ondernemers en nieuwe zakelijke klanten maar ook uitzoekt, controleert en analyseert? Altijd in voor een nieuwe uitdaging maar niet van het nemen van risico's? Lees dan snel verder want dan is de functie Specialist Klantenservice Onboarding Organisaties bij de Rabobank misschien precies wat je zoekt. Een functie waar je klantcontact combineert met analytisch bezig zijn en risico's uitsluit.

Wat bieden wij jou
  • v.a. € 17,42 bruto p/uur excl. relevante ervaring;
  • Vergoeding voor o.a. thuiswerken en een 13e maand;
  • Je werkt hybride maar af en toe op locatie;
  • Minimaal 24 tot maximaal 36 uur per week;
  • De opdracht is min. 1 jaar met optie een contract;
  • WFT en andere cursussen om jezelf te ontwikkelen;
Wie ben jij

Natuurlijk ben jij nieuwsgierig, analytisch, een ster in communicatie en flexibel inzetbaar op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede Specialist Klantenservice onboarding bedrijvenr, zeker in combinatie met:

  • Een afgerond Hbo- diploma of een afgerond MBO 4 diploma (er wordt dan wel een assessment HBO werk- en denkniveau afgenomen
  • Beschikbaarheid voor minimaal 24 uur per week
  • Bereidheid om 12 weken een betaalde training te volgen waarvan de eerste 3 weken fulltime
  • WFT Basis op zak vóór de startdatum (harde eis!)
  • Bereidheid om WFT Schade Particulier en Bedrijven te behalen na de startdatum bij de Rabobank
  • Woonachtig in Nederland en goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Wat ga je doen

Als Specialist klantenservice onboarding bedrijven ben jij hét aanspreekpunt voor startende ondernemers en nieuwe zakelijke klanten voor Rabobank. In je klantgesprekken achterhaal jij plannen en wensen van de ondernemer. Jij stemt alles zo goed mogelijk af met de klant. Heb je de klant geaccepteerd na het in kaart brengen en beoordelen van de risico’s? Dan zorg je ervoor dat de juiste producten worden aangeboden, zoals bv betaalrekeningen en verzekeringen. Zo onderneem je samen!

Er wordt hybride gwerkt. Dat betekent meer vrijheid. Vrijheid om te kiezen voor thuiswerken of op kantoor. Dit stem je af met je team en leidinggevende. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor de faciliteiten om vanuit huis goed te kunnen werken.

De opleiding wordt volledig digitaal gegeven, waarvan de eerste dag van de opleiding gereserveerd dient te worden om overdag een laptop, smartcard en overige hardware op te halen op 1 van onze locaties. Hou er rekening mee dat de eerste 3 weken van de opleiding fulltime zullen zijn. De rest van de opleiding zal volgens je contracturen gegeven worden.

Waar ga je werken

Rabobank wil bijdragen aan positieve veranderingen en zet zich in voor een duurzamere, inclusieve samenleving. Samen met klanten en leden, maar ook met hun producten, kennis en netwerken kan aan een betere wereld voor toekomstige generaties gewerkt worden. Growing a better world together!

Sollicitatie

Wil jij aan de slag als Specialist Klantenservice Onboarding Bedrijven? Laat het ons weten. Solliciteer via de knop en wij nemen snel contact met je op! De uiterste deadline om je voor te stellen is 2 juli. Het Experience Event is op 10 juli in Utrecht. Let op; de opleiding duurt 9 weken, waarvan 3 weken fulltime. Vakantie tijdens deze periode is niet mogelijk.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in