+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Klantenservice medewerker Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van praten met mensen en wil je werken in een bedrijf dat snel groeit? We zoeken iemand die graag klanten helpt met vragen over glasvezel. Je bent belangrijk voor verschillende partijen, zoals bewoners en woningcoöperaties. Je krijgt veel vrijheid in je werk en er zijn kansen om te groeien. Je werkt met een leuk team. Soms kun je ook thuis werken. Je hoeft geen technische kennis te hebben, want je leert alles over glasvezel bij ons. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Wil je deel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf? En sta jij graag telefonisch in contact met klanten? Dan is dit de kans voor jou om als klantenservicemedewerker aan de slag te gaan! Kom dan werken bij dit dynamische bedrijf wat zich bezighoudt met de aanleg van glasvezel in heel Nederland.

In deze rol ben jij het centrale aanspreekpunt voor alle partijen betrokken bij het glasvezel proces. Het ene moment spreek je een bewoner die een vraag heeft over de aanleg van glasvezel en het andere moment adviseer jij woningcoorporaties hierover.

Als je op zoek bent naar een baan met veel afwisseling en waar je snel kan doorgroeien, solliciteer dan snel.

NB: this position requires Dutch C1 level, both written and spoken. If you do not match this requirement, we kindly ask you to apply to other positions.

wat bieden wij jou
  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Volop groeikansen binnen deze organisatie
  • Werkzaam zijn bij een snelgroeiende scale-up
  • Zelfstandige functie met veel vrijheid
  • Werktijden 08:30 tot 17:00 op doordeweekse dagen
  • Werken met jouw team op kantoor in Bunnik
wie ben jij

Als klantenservice medewerker bij ons dynamische bedrijf is geen werkdag hetzelfde. Ben jij iemand die makkelijk schakelt tussen verschillende taken? Graag meedenkt over het verbeteren van onze klantenservice? Dan is deze functie als klantenservice medewerker zeker iets voor jou.

wat ga je doen

Als klantenservicemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor omwonenden, woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren (VvE's). Zo zal je van omwonenden vooral vragen krijgen over wanneer de glasvezelaanleg in de straat plaatsvindt en over het wel of niet afsluiten van een abonnement. VvE's en woningcorporaties voorzie je in het juiste advies omtrent aanleg en uitvoering van glasvezelnetwerken.

Treedt er onverwachts schade op? Jij staat de klant te woord en denkt mee in het bieden van een passende oplossing. Een technische achtergrond is helemaal niet nodig. Tijdens het inwerktraject krijg je een uitgebreide introductie in de wereld van glasvezel. Samen met een hecht team van klantenservice medewerkers denk je actief mee in het verbeteren van de service.

waar ga je werken

Als klantenservice medewerker ga jij deel uitmaken van een team van 8 gezellige collega's. Het bedrijf groeit momenteel hard en daarom zijn we op zoek naar uitbreiding. Het team werkt graag samen op kantoor, maar flexibel een keer vanuit huis werken is zeker ook mogelijk.

sollicitatie

Spreekt deze functie van klantenservice medewerker jou wel aan? Solliciteer dan snel.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in