+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.
Laad meer vacatures

Werkstudent Benchmark Analyse Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Meijburg

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de fiscale wereld als benchmark analist bij een toonaangevend internationaal belastingadvieskantoor. Werk binnen een dynamisch Transferpricing-team en analyseer financiële gegevens om zakelijke prijzen te bepalen. Profiteer van uitstekende begeleiding, een sociaal betrokken team, regelmatige borrels, en een vitaliteitsprogramma inclusief sportschoolregeling. Een unieke kans om je carrière een vliegende start te geven. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek jij een leuke analytische bijbaan naast je studie en maak jij graag een kickstart in de fiscale wereld bij een internationaal big4 kantoor? Solliciteer dan direct als benchmark analist!

Organisatie
Meijburg & Co is Nederlands grootste fiscaal adviesbureau en Meijburg Legal richt zich vanuit het notariaat en de advocatuur op ondernemingsrecht. Beide organisaties zijn zelfstandige member firms binnen het (inter-)nationale netwerk van KPMG (actief in 153 landen). Dagelijks werken ruim 800 gemotiveerde medewerkers, verdeeld over 5 locaties, aan een excellente dienstverlening ten behoeve van onze klanten. Meijburg is van oorsprong een familiebedrijf. Dit kenmerkt zich ook nu nog door een laagdrempelige, informele en toegankelijke cultuur waarbij vaktechniek, autonomie en ondernemerschap centraal staan.

Afdeling
Het Transferpricing-team in Amstelveen, Rotterdam en Eindhoven bestaat uit medewerkers met verschillende achtergronden en nationaliteiten, die zich toeleggen op de vaststelling en onderbouwing van onderlinge verrekenprijzen aan de hand van lokale en wereldwijde transferpricing-regelgeving.. Met onze ervaring en deskundigheid adviseren wij multinationals opererend in de meest uiteenlopende landen en sectoren, over de meest complexe transferpricing-zaken. Internationaal maakt het Transferpricing-team van Meijburg & Co deel uit van KPMG Global Transfer Pricing Services, een snel schakelend netwerk van meer dan 1.200 Transfer Pricing professionals wereldwijd. Tijdens jouw werkstudentschap bij Meijburg & Co word je gekoppeld aan een ervaren collega, die fungeert als jouw begeleider en eerste aanspreekpunt. Deze collega maakt je wegwijs en zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt binnen de afdeling. Uiteraard kun je bij iedereen met je vragen terecht, want vanaf het eerste moment ben je onderdeel van het team.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de omschrijving en websites van verschillende bedrijven, en daarbij ga je op zoek naar bedrijven die bepaalde werkzaamheden verrichten. De financiële resultaten van deze bedrijven worden vervolgens geanalyseerd en in een rapport verwerkt. De achterliggende gedachte achter deze werkzaamheden is om zakelijke prijzen (i.e. verrekenprijzen) vast te stellen voor diensten die worden uitgevoerd en/of goederen die worden verkocht binnen een (multinationaal) concern.

Wie ben jij?

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur volg je een fiscale of financiële studie;
  •  Je bent 2 tot 3 dagen per week beschikbaar om te werken vanuit het kantoor in Amstelveen, van maandag tot en met vrijdag tijdens standaard kantoortijden;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
  • Je komt het beste tot je recht in een omgeving waar veel zelfstandigheid van je wordt gevraagd en waar je bezig bent met analytische vraagstukken;
  • Affiniteit met benchmarken of het werken met databases is een pré.

Wat bieden wij?

  • De kans om jouw carrière te starten bij een toonaangevend internationaal belastingadvieskantoor waar je kunt reken op uitstekende begeleiding van de beste professionals;
  • Een sociaal betrokken en gezellig, internationaal en divers team;
  • Regelmatig borrels en andere sociale events;
  • Een mooie cv-builder.
Arbeidsvoorwaarden:
  • 27 dagen vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband
  • Sportschoolregeling (korting op jouw sportabonnement of gebruik van de in-company sportschool)
  • Toegang tot het vitaliteitsprogramma (1-op-1 consults, jaarlijkse health checks, masterclasses etc.)
  • Premievrij pensioen

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in