+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.
Laad meer vacatures

Marketing & Communicatie Adviseur Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BDO

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als het middelpunt voor marketingactiviteiten binnen de regio Noord-west en de industry group Financial Services, ben je verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen, het aangaan van strategische partnerships en het beheren van netwerken. Samen met je team draag je bij aan de klantreis bij BDO. Je bent de adviseur op het gebied van marketing en communicatie, waarbij je zowel strategisch als operationeel een belangrijke rol speelt. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

In deze functie ben je verbonden aan de regio Noord-west en de industry group Financial Services. Voor de BDO-professionals die hierin actief zijn en voor je collega’s van de afdeling Marketing Communicatie & Sales ben jij hét aanspreekpunt voor alle bijbehorende marketingactiviteiten.

Jij bent als een ‘vis in het water’ wanneer het aankomt op het organiseren van (online) events, het aangaan van strategische (kennis)partnerships en het gebruik van netwerken. Samen met de medewerker Marketing, Communicatie & Sales en de Sales Adviseur in jouw regio vorm jij het team dat met elkaar zorgt dat we de (toekomstige) klant verder helpen in zijn klantreis bij BDO.


Dit ga je doen
  • Je bent de sparringpartner voor de regioverantwoordelijke en de industry-verantwoordelijke op het gebied van marketing en communicatie. Je onderzoekt ontwikkelingen en kansen in de markt en speelt daar op in.
  • Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming en uitvoering van het marketing- en communicatieplan voor de regio en industry.
  • Je bent het aanspreekpunt voor alle professionals van BDO werkzaam in de regio en de industry  voor wat betreft marketingactiviteiten en communicatie-uitingen. Je adviseert, evalueert en coördineert op het gebied van de inzet van events, partnerships en sponsoring. Je behoudt hierin het totaaloverzicht. Je gaat voor de acties met de juiste impact. Je stelt je op als een open en constructieve adviseur die ook kritisch kan zijn.
  • Je monitort commerciële KPI’s en bent verantwoordelijk voor het beheer van het marketingbudget voor de regio en de industry.

Diverse stafafdelingen ondersteunen de professionals in het veld om iedere dag weer opnieuw de beste dienstverlening te bieden en het beste uit zichzelf te halen. Jij bent onderdeel van de afdeling Marketing, Communicatie & Sales die uit 45 collega’s bestaat. BDO werkt o.b.v. activity based working. Dat betekent dat je thuis kunt werken en op kantoor. De afdeling MC&S werkt met name vanuit kantoor Eindhoven en Utrecht. Jouw werkgebied bevindt zich in de regio Noord-west, standplaats Amstelveen/Utrecht. Voor jouw functie ben je ook regelmatig op het kantoor van Alkmaar en soms Eindhoven te vinden. 



Gevraagd

  • Adviesvaardigheden
  • 2-4 jaar werkervaring
  • Een afgeronde hbo-opleiding


Aanbod

  • Een goed salaris
  • Een mobiliteitsbudget
  • Een telefoon- en onkostenvergoeding
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in