+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Stage Marketing & Communicatie Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

a.s.r.

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Duik in de wereld van marketing en communicatie met deze meeslepende stage, waar jouw creativiteit en leergierigheid centraal staan. Van het opzetten van online campagnes tot het schrijven van content en organiseren van digitale evenementen, je krijgt de kans om je eigen ideeën in de praktijk te brengen. Werk samen met ervaren collega's in een team dat waarde hecht aan verbinding en gezelligheid, en ontdek jouw talenten terwijl je bijdraagt aan onze projecten. Ontvang een aantrekkelijke stagevergoeding en persoonlijke begeleiding, en bouw mee aan jouw toekomst in een inspirerende omgeving. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van social media en een echte aanpakker? Dat komt goed uit voor deze Marketing & Communicatie stage bij onze afdeling voor inkomensverzekeringen. Bij ons kan jij jouw creativiteit helemaal kwijt. Je gaat niet alleen online campagnes opzetten, maar ook content schrijven, zoals nieuwsbrieven en blogs. Daarnaast ga je helpen bij het organiseren van onze (digitale) evenementen. Bij alles kan je aan de slag met je eigen ideeën. Je leert om te gaan met verantwoordelijkheid door zelf taken op te pakken en zelfstandig te werken. Ook werk je veel samen met ervaren collega’s. Spreekt dit je aan en ben jij proactief en leergierig? Dan is dit de ideale meewerkstage voor jou!


Dit ga je doen tijdens je Marketing & Communicatie Stage
  • meewerken aan de online marketing & communicatie van onze inkomensverzekeringen en a.s.r. Vitality en Inkomen
  • online marketing campagnes opzetten, managen en optimaliseren
  • teksten voor product- en categoriepagina’s schrijven
  • online nieuwsbrieven schrijven
Je bent de perfecte match, want jij
  • volgt een hbo-opleiding Hotel Management, Commerciële Economie, Communicatie of Digitale Media en Communicatie
  • bent op zoek naar een stage voor minimaal 5 maanden voor 4 of 5 dagen in de week, vanaf begin september 2024
  • hebt een hoge mate van zelfstandigheid en weet van aanpakken
  • bent gemotiveerd, communicatief vaardig, creatief en vooral enthousiast!
Hier ga je werken tijdens je Stage Marketing & Communicatie

De marketingafdeling van onze inkomensverzekeringen bestaat uit zo’n 10 marketeers. In het marketingteam is veel aandacht voor verbinding en gezelligheid. Zo praten we dagelijks bij in onze marketing stand-ups, gaan we de strijd aan met challenges in de Vitality app en kletsen we met collega’s tijdens een lunchwandeling. Iedere marketeer heeft zijn eigen expertise en verantwoordelijkheden.


Dit bieden we je

Behalve een maandelijkse stagevergoeding van € 400,- op basis van 5 dagen per week, krijg je een goede begeleiding van een enthousiast team van communicatieadviseurs en marketeers. We vinden het belangrijk om te weten wie jij bent, wat jouw talenten zijn en wat jou drijft. Daarnaast zorgen we voor de juiste omgeving om je talenten te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren en jezelf te ontwikkelen. Zo creëren we samen jouw stageavontuur.


Solliciteer op deze Marketing stage 

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer'. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken. We staan voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, wat je gender, leeftijd of geaardheid is en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. Voor ons tellen alleen je kwaliteiten. Daarom vinden we het prima als jij in jouw cv geen geboortedatum en geboorteplaats opneemt. 

Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Lotte van der Bijl (stagebegeleider): 06-22549953 / lotte,via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Vragen over het proces kun je stellen aan Max Kokhuis, telefoonnummer 06-27346418 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in