+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.
Laad meer vacatures

Strategisch Communicatieadviseur Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Matchd

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Matchd

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Als strategisch communicatieadviseur bij ons speel je een cruciale rol in het definiëren en versterken van onze positie als voortrekker op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Je werkt aan het uitbouwen van onze merkidentiteit en positionering, formuleert de corporate communicatiestrategie en adviseert het management en bestuur op strategisch niveau. Je bent de brug tussen beleid en externe communicatie, en draagt bij aan eenheid en effectiviteit in al onze uitingen. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Als strategisch communicatieadviseur zet je Avri stevig op de kaart als voortrekker op het gebied van duurzaamheid en circulariteit door onze projecten, samenwerkingsverbanden en innovatieve activiteiten zichtbaar te maken voor de buitenwereld. Daarnaast formuleer je de corporate communicatiestrategie in samenspraak met de teamleider Communicatie en Klantcontactcentrum (KCC) en bouw je onze merkidentiteit en positionering verder uit.

Voor het management en bestuur ben je de adviseur voor onderwerpen op corporate strategisch niveau en ondersteun je vanuit je expertise de bestuurlijke agenda.

Voor onze beleidsadviseurs ben jij de gesprekspartner op strategisch niveau. Je helpt om boodschappen op de juiste wijze naar buiten te brengen. Je coördineert de media-aanvragen voor ons management en bestuur. Daarbij weeg je de aanvragen steeds goed af tegen onze eigen agenda en positioneringsstrategie. Samen met de teamleider Communicatie en KCC ben je onze externe woordvoerder. Vanuit die rol beantwoord je vragen over strategische thema's, onderhoud je onze goede relatie met de pers en bouw je actief aan je netwerk.

Met jouw gevraagde en ongevraagde adviezen houd je onze directie, bestuursleden en managers scherp. Door als eerste ontwikkelingen te signaleren en die te vertalen naar de juiste acties en reacties, zorg jij voor rust en overzicht. Verder bewaak je de eenheid in alle communicatie via deze website, persberichten en nieuwsbrieven. Bovendien ondersteun je de content- en communicatieadviseurs bij het ontwikkelen van content, het kiezen van geschikte kanalen en het agenderen van de juiste thema's. Zo draag jij bij aan draagvlak, verbondenheid en goed gecoördineerde communicatie op alle niveaus.

Tot jouw verantwoordelijkheden behoren:

  • Advisering en ondersteuning bestuur, directie en management;
  • Positionering Avri en uitbouw merkidentiteit;
  • In samenspraak met teamleider Communicatie en KCC eventueel verkennen van en een aanzet maken tot de corporate communicatiestrategie;
  • Strategisch communicatieadviseur voor grotere en/of overstijgende projecten en programma's;
  • Coördinatie van alle media-aanvragen voor de organisatie, het management en bestuur;
  • Externe woordvoerder samen en in afstemming met de teamleider Communicatie en KCC.

3 maanden - 16 tot 24 uur - 0,44 tot 0,69 fte.



Gevraagd

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste;
  • Hbo+ of wo werk- en denkniveau, door middel van een diploma en/of relevante werkervaring;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als strategisch communicatieadviseur;
  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een gemeente of gemeentelijke regeling;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met adviseren aan bestuur en MT;
  • Ervaring met media-aanvragen en (pers)woordvoering;
  • Ervaring met externe (pers) woordvoering op corporate en bestuurlijke onderwerpen;
  • Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en is omgevingssensitief;
  • Je bent communicatief, legt makkelijk contact, betrekt mensen en weet draagvlak te creëren met mensen binnen en buiten de organisatie en wordt gewaardeerd als gesprekspartner.

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct! We streven ernaar om binnen één werkdag contact met je op te nemen.


Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Van en voor de regio, dat is Avri. Samen met 248.000 inwoners en de 8 gemeenten werken wij aan een mooie, schone en veilige leefomgeving in Rivierenland. Voor onze deelnemende gemeenten verzorgen wij de inzameling en verwerking van afval- en grondstoffen, het beheer van de openbare ruimte en het toezicht en de handhaving in de openbare ruimte.Een duurzame en circulaire regio zonder afval, dat is waar wij aan werken. Als maatschappelijk betrokken organisatie werken wij samen met publieke en private organisaties. Zo bieden wij werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.Onze kernwaarden inlevend, deskundig, behulpzaam, wendbaar en verbindend geven sturing aan hoe wij dagelijks ons werk doen. Herken jij je in deze waarden? Ben je maatschappelijk betrokken en wil je samen met ons werken aan een schoon Rivierenland waarin het prettig wonen is? Dan is dit je kans!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in