+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.

Communicatieadviseur - Tiel Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.676 - € 4.906 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van zorgcommunicatie en draag bij aan het vormgeven van de toekomst van de zorgsector. Als Communicatieadviseur bij een vooraanstaande zorgorganisatie, werk je aan uitdagende projecten die ertoe doen. Geniet van een flexibele werkomgeving, inclusief een laptop en telefoon, een goede reiskostenregeling, pensioenopbouw, en een eindejaarsuitkering. Ontdek de unieke kans om met jouw expertise echt het verschil te maken. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

"Hey jij daar!” Ben jij die dynamische Communicatieadviseur die niet alleen het verschil wil maken, maar ook een meester is in het bedenken van slimme strategieën? Goed nieuws! We hebben een stoel vrij in ons leuke Marketing en Communicatie team. Als jij denkt dat je in ons plaatje past, dan willen we graag meer over je horen!

Communicatieadviseur – Tiel

24 uur per week – tot eind 2025

Jij als communicatieadviseur…
maakt deel uit van het Marketing en Communicatie team bij Santé Partners, een vooraanstaande zorgorganisatie actief in de regio Rivierenland, Bommelwaard, Utrecht en Centraal Gelderland. De zorgsector staat voor veel uitdagingen, en wij zijn vastbesloten om die samen aan te pakken. Dus, als jij klaar bent om je tanden te zetten in deze uitdagingen en samen met ons te knallen, dan is dit jouw kans om aan boord te komen.

In deze functie zijn zowel strategisch advies als de hands-on uitvoering van communicatie-initiatieven van essentieel belang. Je voornaamste verantwoordelijkheden omvatten:

  • Overdracht communicatie: Het begeleiden van de communicatie rondom de overdracht van verschillende organisatieonderdelen en teams naar andere organisaties.
  • Strategisch en tactisch advies: Het ontwikkelen en implementeren van communicatiestrategieën die de transformatie van de zorg ondersteunen.
  • Contentcreatie: Het produceren van doelgerichte content voor diverse kanalen, zoals sociale media, nieuwsbrieven, websites en persberichten.
  • Samenwerking: Actieve deelname in het team en in de samenwerking met MT-leden en verschillende projectleiders. Hierbij stem je doelstellingen af en draag je bij aan het behalen van de gezamenlijke doelen.

Jouw nieuwe werkplek
Ons team marketing en communicatie is een dynamisch onderdeel van het Bestuursbureau, bestaande uit drie ervaren professionals, elk met unieke verantwoordelijkheden en expertisegebieden. Wij vormen een gedreven en nauw verbonden team, waar een aangename, flexibele en open werkomgeving heerst. Is dit iets waar jij enthousiast van wordt? Dan kijken we er naar uit om jou te ontmoeten!

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)
• een bruto maandsalaris tussen de €3.676,- en €4.906,- (FWG 55)
• een laptop en telefoon zodat je flexibel kunt werken
• een goede reiskostenregeling
• pensioenopbouw
• een eindejaarsuitkering van 8,33%
• ruim zes weken vakantie
• en 8% vakantiegeld wat je elk jaar in mei ontvangt

Jouw inbreng
Voor deze vacature breng je mee:
✓ HBO opleiding, bijvoorbeeld marketing of communicatie
✓ Ervaring als marketing- of communicatiespecialist
✓ Je werkt zelfstandig, gestructureerd en hebt een sterke teamgerichte aanpak
✓ Je hebt een krachtige en verbindende aanwezigheid in gesprekken
✓ Je beschikt over een scherp strategisch inzicht, gecombineerd met een hands-on mentaliteit
✓ Je past je gemakkelijk aan en navigeert soepel binnen de organisatie

Samen sterk met Santé Partners
Wij willen samen het verschil maken, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele zeggenschap, ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Informatie en solliciteren
Ben jij klaar om deze uitdagende rol als Communicatieadviseur in de zorg op te pakken? Zet je beste beentje voor en solliciteer vandaag nog! Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Romy van Valkenbug, adviseur communicatie (06-51158828). Vragen over het sollicitatieproces? Bel of app met adviseur recruitment Lea van Heun.

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in