+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Houten.
Laad meer vacatures

Stagiair Marketing & Communicatie Houten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

AB Midden Nederland

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Duik in de wereld van social media, website-optimalisatie en evenementenorganisatie als stagiair bij ons marketingteam. Werk aan creatieve projecten, van video s tot campagnes, en laat jouw ideeën tot leven komen. Geniet van een inspirerende werkomgeving, gezellige borrels en de vrijheid om te groeien. Ontvang een aantrekkelijke stagevergoeding en vier successen met ons. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Intro
Wil je aan de slag met social media, zoals Instagram en TikTok, onze websites of toch je eigen campagnes opzetten? Wil je meer leren op een marketingafdeling en hands-on aan de slag gaan? Vind je het leuk om mee te werken aan de organisatie van een event? Bij het marketingteam van AB Midden Nederland kan het allemaal! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze stagiair die ons marketingteam komt versterken.

Dit ga je doen
Binnen ons team werk je aan het merk van AB Midden Nederland. Wij zorg ervoor dat nog meer (internationale) medewerkers aan de slag gaan in de baan van hun dromen.

Wat ga je allemaal doen?

# Content bedenken voor onze social media-kanalen (LinkedIn, Instagram, TikTok en Facebook)
# Optimaliseren van onze websites en het verzorgen van content voor deze websites. Je houdt hier rekening met de SEO optimalisatie.
# Campagnes opzetten
# Creëren van creatieve video's
# Schrijven van artikelen en blogs
# Meedenken bij verschillende projecten
# Organiseren van evenementen en beurzen

En nog veel meer. We staan open voor jouw eigen ideeën en inbreng.

Dit breng je mee
# Je bent bezig of gaat starten met een opleiding richting marketing, communicatie, commerciële economie, accountmanager, grafisch vormgeving of vergelijkbaar
# Je beheerst de Nederlandse taal en daarnaast voldoende Engels
# Je kunt zelfstandig werken
# Je hebt zelfstartend vermogen
# Je bent creatief en enthousiast
# Je bent proactief, steekt graag je handen uit de mouwen en gaat graag nieuwe uitdagingen aan

Hier kom je terecht
Over ons

Wij zijn AB Midden Nederland, jouw betrokken en betrouwbare werkgever en partner. Onze wortels? Die brengen ons 60 jaar terug in de tijd, naar het ontzorgen van boerenbedrijven. Als coöperatie geloven wij in de kracht van het geheel. Want samen kom je verder dan alleen en iedereen is daarin even waardevol. Wij staan dan ook als één team voor samenwerking en de levering van kwaliteit aan onze opdrachtgevers. Dat zie je aan onze vakmensen en de werkprestaties die we leveren. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Met liefde voor de mens en het vak. Hoe zich dat vertaalt? In gelijkheid en diversiteit. Efficiënt en nuchter, met beide benen op de grond. Voor duurzame resultaten met het oog op de lange termijn. Dat is AB Midden Nederland. ‘Met elkaar, voor elkaar.’

Onze coöperatie is ontstaan vanuit de agrarische sector. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, betrouwbaar, dienstverlenend en sociaal. We werken samen als team binnen een cultuur van aanpakken en waar een informele sfeer heerst. Wij zijn als AB Midden Nederland inmiddels een betrokken partner voor onze opdrachtgevers in negen sectoren, te weten agrarisch, bouw, infra, techniek, transport & logistiek, groen, productie & food, fruitteelt en (glas)tuinbouw. Dagelijks werken er zo’n 2.000 medewerkers als bedrijfsverzorger, detacheerder of als uitzendmedewerker voor AB Midden Nederland. We hebben vestigingen in Barendrecht, Bunschoten, Houten, Mijdrecht, Polen, Sliedrecht, Zaltbommel en Veenendaal.

Dit krijg je
# Een mooie stagevergoeding
# Uitdagende stageplek in een internationale werkomgeving
# Vrijheid
# Gezellige borrels, activiteiten en af en toe een personeelsfeestje
# Professionele werkomgeving

Lean werken vinden we belangrijk en en successen vieren ook.

Je krijgt een stagevergoeding tussen de 150 en 350 euro per 4 weken, afhankelijk van het niveau waarop je instroomt.

Hoe nu verder?
Ben je enthousiast geworden over onze stageplaats op onze marketingafdeling? Wacht dan niet langer en reageer direct door je motivatie toe te sturen, of bel of app met Laurens op 0612657814.

Zie je dit als kans, maar weet je niet of je voldoet aan de verwachtingen? Neem dan toch contact met mij op. Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in