+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Elst.

Communicatie- en participatieadviseur Elst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ZuidProfs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in het hart van overheidscommunicatie als communicatie- en participatieadviseur binnen een dynamisch team. Je krijgt de kans om direct bij te dragen aan de strategische inzet van communicatie en participatie, advies te verstrekken aan het management en bestuur, en woordvoerder te zijn voor het college van burgemeester en wethouders. Werk aan de communicatie bij boeiende projecten binnen het Sociaal Domein en draag bij aan de ontwikkeling van de interne organisatie. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Het Team Externe Dienstverlening (± 45 medewerkers)

heeft de volgende taakvelden: communicatie, online dienstverlening, Klantcontactcentrum, print en design, burgerzaken en bodedienst. Je komt te werken in het cluster communicatie. Het communicatiecluster bestaat uit 8 communicatieprofessionals die samen vorm en uitvoering geven aan het boeiende vak overheidscommunicatie. Dat doen we onder andere door de beeldvorming buiten te duiden en intern betekenis te geven. Daarnaast ontwikkelen we communicatiebeleid o.a. op het gebied van online strategie en participatiebeleid. Zo werken we met een Newsroom en met betrokkenheidsprofielen.


Als communicatie- en participatieadviseur

ligt het accent ligt op de volgende werkzaamheden:

  • Adviseren van MT en bestuur over de strategische inzet van communicatie en participatie;
  • Adviseren en ondersteunen van beleidsmakers en projectleiders bij participatie-initiatieven;
  • Woordvoerder/ adviseur voor het college van burgemeester en wethouders;
  • Invulling geven aan de communicatie bij overkoepelende projecten die spelen binnen het Sociaal Domein en de interne organisatieontwikkeling.


Gevraagd

Eisen:

  1. Opleidings Wat weet en kun je? Kandidaat beschikt minimaal over een hbo-diploma in de richting van communicatie
  2. Werkervarings Kandidaat heeft minimaal vijf jaar aantoonbare actuele werkervaring in deze functie (of vergelijkbaar) bij middelgrote gemeentelijke organisatie(s)
  3. De interviews zullen plaatsvinden op donderdag 16 mei 2024 in de ochtend. Wij vragen u hier alvast rekening mee te houden

Wensen:

  • Het beoordelingsteam beoordeelt de mate waarop de CV van de kandidaat aansluit bij de beschrijving van het functieprofiel: - Het CV sluit uitstekend aan bij onze uitvraag (100%) - Het CV sluit goed aan bij onze uitvraag (50%) - Het CV sluit voldoende aan bij onze uitvraag (0%)


Bedrijfsomschrijving

Heb je interesse in deze functie?Reageer dan via de website van www.zuidprofs.nl voor de meest uitgebreide terugkoppeling.En let op, want voor onze functies geldt:De meeste functies zijn tijdelijke functies voor een langere periode. Soms met uitzicht op vast.ZZP is niet altijd mogelijk.Goede beheersing van het Nederlands is voor alle functies vereistErvaring bij een overheidsorganisatie is een grote pré, soms een eis.We ontvangen graag jouw CV in het Nederlands, liefst in Word format.Vermeld je functies en werkzaamheden inclusief jaartallen en maanden, meest recente bovenaan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in