+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Elst.

Communicatie- en participatieadviseur Elst

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Multiselect

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Multiselect

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van overheidscommunicatie en participatie als adviseur in ons communicatiecluster. Werk samen met een team van professionals aan het vormgeven van communicatiebeleid, online strategieën en participatie-initiatieven. Jouw rol omvat het adviseren van het management en bestuur, het ondersteunen van beleidsmakers, en het optreden als woordvoerder. Laat je visie horen en draag bij aan de maatschappelijke dialoog. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Het Team Externe Dienstverlening (± 45 medewerkers) heeft de volgende taakvelden: communicatie, online dienstverlening, Klantcontactcentrum, print en design, burgerzaken en bodedienst. Je komt te werken in het cluster communicatie. Het communicatiecluster bestaat uit 8 communicatieprofessionals die samen vorm en uitvoering geven aan het boeiende vak overheidscommunicatie. Dat doen we onder andere door de beeldvorming buiten te duiden en intern betekenis te geven. Daarnaast ontwikkelen we communicatiebeleid o.a. op het gebied van online strategie en participatiebeleid. Zo werken we met een Newsroom en met betrokkenheidsprofielen.

Als communicatie- en participatieadviseur ligt het accent ligt op de volgende werkzaamheden:

  • Adviseren van MT en bestuur over de strategische inzet van communicatie en participatie;
  • Adviseren en ondersteunen van beleidsmakers en projectleiders bij participatie-initiatieven;
  • Woordvoerder/ adviseur voor het college van burgemeester en wethouders;
  • Invulling geven aan de communicatie bij overkoepelende projecten die spelen binnen het Sociaal Domein en de interne organisatieontwikkeling.

Verantwoordelijkheden

Als communicatie- en participatieadviseur heb je een duidelijke visie; je handelt met overtuigingskracht. Je bent een stevige persoonlijkheid en weet op het juiste moment mee te bewegen en tegen te spreken; dit doe je met het juiste inlevingsvermogen. Je toont initiatief en krijgt energie van het samen werken aan oplossingen; je bent een echte teamplayer.


Functie eisen
  • Een hbo-diploma in de richting van communicatie;
  • Minimaal vijf jaar actuele werkervaring in deze functie (of vergelijkbaar) bij middelgrote gemeentelijke organisatie(s);
  • Ervaring met een (online) communicatiestrategie ontwikkelen én deze kunnen vertalen naar effectieve uitvoering.


Bedrijfsomschrijving

Voor de gemeente Overbetuwe zijn wij opzoek naar een Interim Communicatie- en participatieadviseur! Ben je op korte termijn beschikbaar of wil je meer weten over de rol ? Neem dan contact op met Edgar via telefoon: 06-30647285 of per mail: [email protected] gemeente Overbetuwe is een zelfbewuste en coöperatieve gemeente. Wij zijn een betrouwbare partner met een duidelijke visie; we weten wat we willen. Daarbij werken we efficiënt, resultaatgericht en komen we onze afspraken na. Vanuit onze krachtige, zelfstandige positie gaan wij samenwerking aan met anderen als deze een meerwaarde biedt voor onze inwoners, organisaties, instellingen en bedrijven. Wij realiseren ons daarbij dat wij deze samenwerking steeds vanuit een verschillende rol kunnen oppakken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in