+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.

Stage Integrale Veiligheid / Communicatie (SHEQ) Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SPIE

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacatureomschrijving

Niet ´gewoon een bedrijf´

Bij SPIE richten wij ons op de technische dienstverlening. Dit doen wij in de marktsegmenten Industry Services, e-fficient buildings, Smart City & Energies. En dat binnen een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is. Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten.

Met bijna 7000 loyale vakmannen- en vrouwen is SPIE door de jaren heen de grootste technische dienstverlener van Nederland geworden. Desondanks heeft SPIE een informele bedrijfscultuur waar er altijd oprechte aandacht is voor iedereen.


Niet ´gewoon een baan´

Binnen de divisie SPIE City Networks & Grids zijn meerdere afdelingen gecertificeerd voor de Safety Culture Ladder. Dit is een norm waarbij de cultuur van de organisatie voorop staat. Daarbij streven we er naar om in ons dagdagelijkse gedrag door te groeien van ‘calculatief’ naar een ‘pro-actieve’ organisatiecultuur. Daarin is communicatie, informatie, opleidingen en trainingen op veiligheid cruciaal.

We maken al gebruik van allerlei communicatiekanalen en middelen (zoals toolboxen, VGM informatieboekje, banners, posters, ed.), maar we willen blijven innoveren en verder uniformeren in onze wijze communiceren, zodat alle medewerkers eenduidig worden bereikt.

Binnen heel SPIE Nederland zijn we bezig met een Safety Culture Programma, waarbij ook gebruik zal worden gemaakt van een extern communicatiebureau om hier invulling aan te geven. Deze input is het vertrekpunt voor jou als stagiaire om deze door te vertalen naar onze organisatie en medewerkers.


Niet ´gewoon een medewerker´

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als stagiaire. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk toon je initiatief, hou je van aanpakken en ben je gedreven om jouw vakgebied eigen te maken. Daarbovenop:

  • Volg je momenteel een hbo-opleiding richting communicatie of integrale veiligheidskunde en ben je op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage;
  • Ben je minimaal voor 24 uur per week beschikbaar;
  • Ben je bereid om te werken op verschillende kantoren van SPIE in de regio.
Niet ´gewoon een set arbeidsvoorwaarden´

We vragen veel van jou als stagiaire en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze stage:

  • Een stageovereenkomst én stagevergoeding;
  • Een mobiele telefoon en een laptop. Alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn;
  • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.
Gewoon solliciteren.

Ben jij de persoon die geen genoegen meer neemt met een gewone stage bij een gewone werkgever? Solliciteer dan direct op deze vacature van stagiaire.

Heb je vragen? Schakel met Erik de Wekker, corporate recruiter, via mobiele telefoon 06-33040936 of via mailadres via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in