+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Allround communicatieadviseur Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cinop

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.879 - € 3.850 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van creatieve communicatie bij ons team in het hart van een bruisende stad. Als communicatieadviseur werk je samen met gelijkgestemde collega’s aan het versterken van onderwijs. Jouw dag is gevuld met het ontwikkelen van strategieën, schrijven van content voor diverse kanalen en het bedenken van innovatieve campagnes. Jouw creativiteit en daadkracht dragen bij aan het realiseren van projecten en het vergroten van onze impact. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Dit kan jouw dag zijn
Stel je voor dat je dag begint in het bruisende hart van ‘s-Hertogenbosch, waar je op kantoor arriveert. Je eerste momenten zijn gezellig bij het koffieapparaat, waar je het weekend met je collega’s nog eens doorneemt. Vervolgens duik je met je MarCom-collega’s in de planning van de komende week, kijk je terug op de activiteiten van de afgelopen week en bespreek je financiën en nieuwe strategieën. Daarna neem je deel aan een online teammeeting, waarbij jij actief meedenkt over de ontwikkelingen en taken van een lopend project. Hierbij denk je out-of-the-box en kom je met creatieve oplossingen.
Je middag is gevuld met diverse creatieve taken. Je schrijft een kort artikel voor de website, sociale media en nieuwsbrief en redigeert een analyserapport van een collega-onderzoeker om het wat aantrekkelijker te maken. Tijdens de lunchpauze geniet je van een wandeling door de binnenstad met enkele collega’s. Na de lunch ga je verder met het communicatieplan voor een nieuw project, waarbij je samenwerkt met communicatieprofessionals van externe organisaties. Vervolgens stel je een script op voor een animatiefilmpje waarin je het nieuwe project in 90 seconden uitlegt. Je hebt ook contact met een productiebedrijf voor instructies over toekomstige foto’s en video-opnamen. Voordat je dag eindigt, heb je nog net tijd om een LinkedIn-campagne te lanceren, waarvoor je al de nodige input hebt ontvangen. Zo eindigt een dynamische en uitdagende werkdag!

Als communicatieadviseur
Als communicatieadviseur bij CINOP, werk je nauw samen met een team van drie gelijkgestemde collega’s (Franka, Marloes en Ranim) die zich inzetten voor het versterken van het onderwijs voor onze drie merken (CINOP, ECIO en ECBO). Door jouw creatieve, veelzijdige, daadkrachtige en motiverende persoonlijkheid ben je een echte communicatieadviseur die een maatschappelijke bijdrage levert. Als communicatieadviseur bedenk, ontwikkel en implementeer je creatieve communicatiestrategieën en -campagnes, om doelen te behalen en onze impact te vergroten. Door jouw vermogen om out-of-the-box te denken en met creatieve oplossingen te komen, zorg je voor flair binnen de projecten. Hierbij zorgen jouw haarscherpe teksten en visuele content ervoor dat de verhalen van onze organisatie tot leven worden gebracht. Jij krijg alle ruimte om jouw eigen stempel te drukken op diverse projecten en initiatieven. Mede door jouw frisse blik, wendbare houding en daadkrachtige energie zorg je ervoor dat projecten worden gerealiseerd.

Gevraagd

Hier herken jij jezelf in:
  • Je beschikt over een afgeronde hbo marketing- en/of communicatieopleiding.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de marketing en/of communicatie.
  • Je hebt affiniteit met het leren van mensen en onderwijs en wilt een maatschappelijke betekenis hebben.
  • Je bent proactief, energiek en durft je mening te geven.
  • Je haalt de kern eenvoudig uit een verhaal en levert met minimale input een maximaal resultaat. Hierbij vertaal je eenvoudig ingewikkelde materie naar aansprekende content.
  • Je hebt een vlotte pen en kennis van de laatste ontwikkelingen rondom (online) marketing en communicatie.
  • Je weet van aanpakken en hebt een hoge mate van zelfredzaamheid en ondernemerschap.


Aanbod

Dit zoek je verder in een baan:
  • Salaris variërend tussen de € 2.879,- en € 3.850,- bruto per maand op basis van 37,5 uur, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.
  • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief onkosten- en thuiswerkvergoeding, duurzame inzetbaarheid bijdrage, pensioenregeling bij het ABP, opleidingsbudget mogelijkheden, reiskostenvergoeding en flexibele werkopties (thuis, kantoor of bij de klant).
  • Een uitdagende functie bij een ondernemende en maatschappelijke onderneming waar je vrijheid gaat ervaren. Je maakt deel uit van een klein en hecht team waarbij je wordt gestimuleerd je breed te ontwikkelen.
  • Een zelfstandige rol waarin je de ruimte krijgt in projecten te werken waar jij energie van krijgt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in