+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.
Laad meer vacatures

Schadebehandelaar Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.537 - € 4.228 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Blink uit in administratieve vaardigheden, wees het eerste aanspreekpunt voor klanten en tussenpersonen, en draag bij aan een soepel schadeproces. Bij Acture Verzekeringen krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen met een uitgebreid aanbod aan vakopleidingen, trainingen en coaching. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Blink jij uit in je administratieve vaardigheden en ben jij graag de de contactpersoon voor tussenpersonen en klanten? Weet jij klanten op de juiste manier te informeren over het schadeproces? Beschik jij daarnaast ook nog over een beetje lef, ben je hardwerkend en eigenzinnig? Dan is dit jouw moment! Bij Acture Verzekeringen in Amstelveen hebben wij plek voor eens schadebehandelaar. Als schadebehandelaar bij Acture Verzekeringen ontvang je een salaris tussen de €2.537,00 en €4.228,000, een goede bonusregeling, 30 vakantiedagen en ruime keuze uit vakopleidingen, trainingen en coaching zodat je jezelf blijft ontwikkelen en jouw kennis up to date krijgt en blijft. Klinkt goed toch?

Dit ga je doen

Als schadebehandelaar ben je de expert en het eerste aanspreekpunt voor verzekeringsnemers en tussenpersonen. Je bent dagelijks bezig met het het vinden van de beste oplossing voor de klanten en zorgt ervoor dat ze op de juiste manier worden geïnformeerd over het schadedossier. Ook draag je bij aan de continuïteit van het schadeproces. Dit is nog niet alles. Het volgende behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden:

  • Je bent de vraagbaak voor de operationele contacten met verzekeraars, verzekeringnemers, arbodiensten en tussenpersonen
  • Je bent van begin tot het eind betrokken bij de administratieve werkzaamheden rondom het schadeproces
  • Je bewaakt, stemt af, en voert gegevens in voor onze schadedienstverlening
  • Je verzamelt en brengt structuur aan wat betreft de gegevens voor de claimbeoordeling
  • Je begeleidt het proces tot het einde van de melding en zorgt dus ook voor het uitbetalingsproces

Hier kom je te werken

Bij Acture staat het bevorderen van werk als de ultieme vorm van sociale zekerheid centraal. Als vooraanstaande private uitvoerder van sociale zekerheid streven we naar het activeren van mensen. Onze organisatie is gericht op het stimuleren van werknemers om snel weer aan de slag te gaan, het bevorderen van vooruitgang in de sector met innovatieve oplossingen, en het continu aanmoedigen van collega's om zich te ontwikkelen en nieuwe initiatieven, producten en innovaties te verkennen.

Daarnaast betekent werken bij Acture Verzekeringen dat je 100% jezelf kan zijn omdat we een werkomgeving creëren waar iedereen erbij hoort. Ook investeren we graag in jou als persoon zodat je de ruimte krijgt om continu te leren en te verbeteren. We motiveren jou om de beste versie van jezelf te worden en bieden jou daarom uitdagingen en carrièrekansen. Onze werksfeer scoort onder de medewerkers een 8,8 en op het gebied van collegialiteit een 8,5. Bij Acture investeren we ook maximaal in feestjes, uitjes en events!



Gevraagd

Als schadebehandelaar bij Acture Verzekeringen in Amstelveen mag je ook uit de omgeving van Nijmegen komen. Kom je uit de omgeving van Nijmegen dan verwachten we wel dat je één keer per week naar Amstelveen komt. Daarnaast verwachten we het volgende van je:

  • Je bent in het bezit van minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een functie binnen de (inkomens)verzekeringen of in een administratieve functie
  • Je bent leergierig ingesteld en bereid om je WFT basis en WFT inkomen te halen
  • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar en uiteraard mag alles daarboven ook
  • Je beheerst de Nederlandse taal volledig in woord en geschrift


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als schadebehandelaar bij Acture Verzekeringen in Amstelveen bieden we je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en krijg je alle nodige middelen om als expert schadebehandelaar werkzaam te zijn. Daarnaast bieden we je het volgende:

  • Je krijgt een salaris tussen de €2.537,00 en €4.228,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
  • Je hebt recht op 30 vakantiedagen
  • Je komt terecht in een goede pensioenregeling van a.s.r.
  • Je komt in aanmerking voor een goede bonusregeling van maximaal 8% van het bruto jaarsalaris en deze is afhankelijk van je persoonlijke prestaties
  • Je krijgt een breed aanbod van opleidingen waar medewerkers van Acture onbeperkt toegang tot hebben via onze online trainingsbibliotheek

Belangrijk: Acture en in het bijzonder Desirée van den Brand, heeft mij, Annelieke Grootenboer gevraagd om te helpen bij de werving. Je komt rechtstreeks in dienst bij Acture Verzekeringen en je wordt dus niet uitgezonden of gedetacheerd.

Interesse om aan de slag te gaan als Schadebehandelaar bij Acture Verzekeringen in Amstelveen?

Leuk! Dan mag je hieronder je gegevens achterlaten en dan neem ik binnen 5 werkdagen contact met je op. Heb je vragen? Dan kan je mij, Annelieke Grootenboer, bellen op 0618683597 of een email sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!



Uren

24 - 40 uur
24 tot 32
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in