+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Customer Relations & Sales Agent * Fashion A-brand (FT / PT) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Customer Relations & Sales Agent; help jij jouw klanten graag op een persoonlijke en A-brand waardige manier? Je hebt aandacht voor iedere klant, ongeacht de vraag of de uitdagingen die zij je geven.  Een ‘op maat’ benadering wordt gehanteerd en er wordt dus zeker niet met scripts of standaard correspondentie gewerkt. Je gebruikt verschillende kanalen om klantcontact te onderhouden en wisselt deze af: e-mail, chat, social media en telefoon. Je voorziet jouw klanten van advies over de kleding (herenmode); maatvoering, stijl en pasvorm. Natuurlijk word je eerst goed opgeleid en word je een uitgebreid inwerktraject geboden (onderdeel van het traject is ‘persoonlijk contact met de klanten onderhouden’).
 

Gevraagd

Customer Relations & Sales Agent; dienstverlenend, klantgericht, goed luisterend vermogen, communicatief en oprecht hartelijk, zijn woorden die jij benoemt als je jezelf omschrijft! Als Customer Relations & Sales Agent is uitstekende kennis van Nederlandse en Engelse taal essentieel. Je weet je goed uit te drukken in deze talen en bent ook ‘to the point, hartelijk en creatief’ in het contact met klanten. Je bent parttime of fulltime beschikbaar (vanaf 24 uur is mogelijk). Ook ben je flexibel in de te werken dagen. (Er wordt 7 dagen per week gewerkt, ook in de avonden). Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar ervaring in een klantgerichte, communicatie en/of sales functie, bij voorkeur in de Fashion branche. Het belangrijkste is, dat je oprecht blij wordt van een blije klant en gevoel hebt voor fashion!
Procedure:  Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per e-mail te doen.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Customer Relations & Sales Agent; je komt te werken in een divers, internationaal, jong en dynamisch team in een prachtig spiksplinternieuw pand in Amsterdam Zuid. Er zijn gezellige borrels, regelmatig leuke feesten, vaartochtjes met de company boot en na Corona weer gezamenlijke lunches. Career Factory begeleid je gedurende het werving en selectie traject, waarna je na gebleken geschiktheid een vaste baan als Customer Relations & Sales Agent aangeboden krijgt. Er wordt een goed salaris geboden, afhankelijk van opleiding en ervaring, vanaf € 2.300,- € 2.800,-  bruto per maand. Daarnaast ontvang je o.a. personeelskorting op de fashion artikelen. Je wordt uitstekend ingewerkt, zodat je alle kennis hebt om jouw vak goed te kunnen uitoefenen. Ook kan de organisatie goede groeimogelijkheden bieden.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Customer Relations & Sales Agent werk je bij een bekende, groeiende en succesvolle Nederlandse Fashion A-brand. Niet alleen actief in Nederland, maar over de hele wereld. Binnen deze Fashion A-brand heerst een bruisende sfeer en er wordt hard gewerkt. Je komt te werken in een jong internationaal team van ca. 30 collega Customer Relations & Sales Agents.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in