+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Communicatie Adviseur -Duurzaamheid (Senior) - Energie(k) & Allround Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Senior Communicatie Adviseur vertaal je het organisatiebeleid naar tactische en operationele communicatie. Dit doe je samen met een collega Communicatie Adviseur. Vanuit een zelfstandige en verantwoordelijke rol bepaal je hoe, op welke wijze en op welk tijdstip je communiceert met de klanten en andere externe relaties van de organisatie. Je stelt het communicatieplan niet alleen op, maar draagt ook zorg voor de correcte implementatie. Daarbij maak je gebruik van verschillende (online) media en ben je verantwoordelijk voor mediakeuze, content en grafische vormgeving. In deze sociale organisatie, zonder drempels, is het natuurlijk altijd mogelijk om te sparren, ook met de directeur en de andere MT leden. Je bewaakt de huisstijl van de organisatie in alle uitingen. Het optimaal inzetten van het communicatiebudget om jouw doelstellingen te bereiken, is jouw ambitie! Daarnaast neem je geregeld de rol van projectleider aan in organisatie brede projecten. Deze zijn divers, waarbij jouw kwaliteit draagvlak creëren goed kunt inzetten; je kunt bijvoorbeeld denken aan procesoptimalisatie, verandertrajecten, etc..
Kortom een veelzijdige functie waarbij je van A-tot-Z werkt aan optimale communicatie!
 

Gevraagd

Communicatie is je vak! Niet alleen strategisch, maar met net zoveel liefde voer je de uitvoerende werkzaamheden uit. Je hebt een afgeronde HBO/ Academische opleiding en minimaal 7 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Een toekomstige stap naar een leidinggevende rol, ga je niet uit de weg. Je bent gewend te werken in een commerciële, complexe omgeving en hebt bewezen goed om te kunnen gaan met verschillende stakeholders. Je pragmatische instelling kan je direct inzetten in de uitvoerende taken. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en hebt bewezen de juist toon en stijl te hanteren voor diverse doelgroepen. Kernwoorden zijn: zelfstartend & -sturend, communicatief sterk, stakeholdermanagement, zorgvuldig, sensitief, inventief, oog voor detail, integer, om kunnen gaan met deadlines, teamplayer. Bovenal ben je een fijne, hartelijke collega die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en zich thuis voelt in een veranderingsgezinde MKB organisatie met een ‘grote naam’ die staat voor innovatie & ambitie.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Senior Communicatie Adviseur werk je in een mooie functie binnen een warme, kleine organisatie die haar doelen waarmaakt, waarbij je iedere dag ‘verrast’ kan worden door nieuwe gebeurtenissen en/ of richtingen! Je werkt in een fijn kantoorpand samen met betrokken collega’s, die een professionele werkmentaliteit hebben. De bedrijfscultuur laat zich omschrijven als no nonsense, hartelijk, sociaal, gedreven, innovatief en klantgericht. Natuurlijk biedt de organisatie een passend salaris van E 3500,--tot E 4500,-- bruto per maand en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Iedere medewerker doet er toe in deze organisatie en dit wordt ook gezien! Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 

Bedrijfsomschrijving

De Senior Communicatie Adviseur werkt in een modern warmte bedrijf (MKB), gevestigd in een mooi pand in Amsterdam-Noord. De bedrijfscultuur van deze organisatie kan het best omschreven worden als nuchter, professioneel en mensgericht. Zij heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in