+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Sales Advisor Fashion (FT/ PT) Stijl & A-merk Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 2.400 p/m

Vacatureomschrijving

Sales Advisor Fashion; help jij jouw klanten graag op een persoonlijke en A-brand waardige manier? Hoe je je kleedt, is belangrijk voor iedereen en zegt ook veel over persoonlijkheid en hoe je je voelt. Jij gaat klanten helpen door ervoor te zorgen dat zij zich op een dermate wijze kleden zodat zij dàt uitstralen, wat zij graag willen! Als Sales Advisor heb je aandacht voor iedere klant, ongeacht de vraag of de uitdagingen die zij je geven. Een ‘op maat’ benadering wordt gehanteerd. Het behalen van een optimale klanttevredenheid staat hoog in het vaandel en is het allerbelangrijkste voor het sales team! Klanten zijn geïnteresseerd in dit A-merk om echt geholpen te worden. Je voorziet jouw klanten van advies over de kleding; maatvoering, stijl en pasvorm. Natuurlijk word je eerst goed opgeleid. Een week inwerktraject in de eigen Fashion Academy, waarbij je alles leert over de collecties, stoffen, ‘klantcontact’, etc., word je geboden, alvorens je, je on the job verder gaat ontwikkelen.

Gevraagd

Sales Advisor Fashion; dienstverlenend, klantgericht, goed luisterend vermogen, communicatief en oprecht hartelijk, zijn woorden die jij benoemt als je jezelf omschrijft! Als Sales Advisor Fashion is uitstekende kennis van Nederlandse en Engelse taal essentieel. Je weet je uitstekend uit te drukken in deze talen en bent ook een warme persoonlijkheid, hartelijk en open in het contact met klanten. De rol kan zowel parttime als fulltime vervuld worden (24 tot 40 uur per week). Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal een jaar ervaring in een klantgerichte, communicatie en/of sales functie. Het belangrijkste is, dat je oprecht blij wordt van een blije klant en gevoel hebt voor fashion.
Procedure: Telefonisch kan er helaas geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per e-mail te doen.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Sales Advisor Fashion; je komt te werken in gedreven, jong en professioneel team die kwalitatieve dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Er zijn gezellige borrels, regelmatig leuke feesten, en bijvoorbeeld vaartochtjes met de company boot. Career Factory begeleid je gedurende het werving en selectie traject, waarna je na gebleken geschiktheid een vaste baan als Sales Advisor Fashion aangeboden krijgt. Er wordt een goed salaris geboden, afhankelijk van opleiding en ervaring, vanaf € 2.000,- tot € 2.400,-  bruto per maand en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een grote personeelskorting op de fashion artikelen. Ontwikkeling & opleiding staan centraal in deze organisatie. In de Fashion Academy kan je verschillende opleidingen volgen, ook na jouw inwerktraject. Groeien naar een hoofdkantoorfunctie of een jaar in het buitenland werken, behoort zeker tot de mogelijkheden!

Bedrijfsomschrijving

Als Sales Advisor Fashion werk je bij een bekende, groeiende en succesvolle Nederlandse Fashion A-brand. Niet alleen actief in Nederland, maar over de hele wereld! Binnen deze Fashion A-brand heerst een bruisende sfeer en de klant staat echt centraal! Het motto; work hard play hard, geldt hier. Jonge mensen werken samen aan een optimale dienstverlening. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Alle Sales collega’s en ook jij krijgen een uitgebreide training zodat je de hoge kwalitatieve dienstverlening kan bieden en goed persoonlijk advies kan geven!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in