+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Buyer – Inkoper (Allround) * Junior * FMCG * Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Buyer – Inkoper; je werkt  in een zelfstandige functie samen met verschillende collega’s in de organisatie, waaronder de demand planner en rapporteert direct aan de directie.  Niet alleen ben je als Buyer gericht op de prijs, vooral ook op het relatiemanagement met de verschillende  food en non-food leveranciers. Samen met je vakcollega’s bepaal je het inkoopbeleid, waarna jij het gaat implementeren. In de selectiekeuze spreek je niet alleen met de bestaande, maar ook  met nieuwe leveranciers. Alle SLA’s neem je mee in de onderhandelingen met de verschillende leveranciers; betrouwbaarheid, levertijden, kwaliteit producten en natuurlijk de prijs. Ook richt je je op verbeteringen van het inkoopproces. Door jouw analyses, weet jij ook de juiste forecasts te maken, zodat de juiste beslissingen gemaakt kunnen worden en er altijd tijdig kan worden bijgestuurd. Tot slot verzorg je voorkomende administratieve werkzaamheden. Kortom een veelzijdige rol waarbij je strategische en operationele Buyer - Inkoper werkzaamheden combineert!
 

Gevraagd

Als Buyer – Inkoper heb je een HBO werk – en denkniveau en enige ervaring in het Buyer - Inkoop vak. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt als assistent/ junior Buyer – Inkoper – Category manager en wil graag de volgende stap maken. Naast jouw Nederlands, beheers je de Engelse taal uitstekend. Nog belangrijker is dat je de juiste energie, competenties & wil hebt ! Je bent commercieel, analytisch, kritisch hebt een groot zelfstartend vermogen, neemt graag verantwoordelijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Herken jij je in het profiel? Reageer dan snel op deze Buyer - Inkoper rol, waar jouw toegevoegde waarde direct zichtbaar is! Ook wanneer je al meer ervaring hebt en geheel zelfstandig deze rol kan bekleden, waarbij je de demand planner aanstuurt, verzoek ik je te reageren.
Procedure: Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per e-mail te doen.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
In deze vaste baan als Buyer -Inkoper ben je echt een ‘bouwer’ en internationaal gericht. Het zal voelen als pionieren onder de vleugels van een Multinational. De organisatie is hard groeiend, dat direct dynamiek geeft aan jouw rol, maar zeker ook een positieve invloed heeft op jouw ontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie. Door de platte structuur en korte communicatielijnen kun je grote verantwoordelijkheid nemen. Het betreft een fulltime baan van 40 uur per week. Echter is 32 uur per week ook mogelijk! Thuiswerken is zeker een optie. Je werkt dan 2 dagen op kantoor en de rest vanuit huis. Mocht je liever op het mooie hoofdkantoor in Amsterdam werken, waarbij je nog dichter bij de producten bent, kan dit natuurlijk ook! Het kantoor is goed bereikbaar met de auto. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Met OV is het meer een uitdaging het pand te bereiken. Career Factory begeleid je gedurende het werving en selectie traject, waarna je na gebleken geschiktheid een vaste baan bij dit mooie bedrijf aangeboden krijgt. Er wordt een goed passend salaris geboden, afhankelijk van opleiding en ervaring van circa € 2800,- tot € 4.000,-- bruto per maand. Daarnaast biedt zij goede arbeidsvoorwaarden, waaronder bonus, bedrijfsfitness en een leuke korting op de FMCG producten. Je wordt warm verwelkomd!

Bedrijfsomschrijving

Als Buyer – Inkoper werk je in een organisatie waar je iedere collega kent en alle ruimte krijgt in jouw baan. De organisatie valt onder een groot, succesvol en bekend A-merk, een multinational, actief in de foodbranche. Zij biedt je dus niet alleen de ruimte, dynamiek en familiebedrijfscultuur van een kleine organisatie, maar ook de structuur, professionaliteit & middelen behorend bij een multinational. De bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als warm, hard werkend en nuchter. Collega’s vinden het belangrijk dat zij op elkaar kunnen bouwen, fijn kunnen (samen)werken, ontwikkelen en dat het gezellig is! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in