+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Recruitment Consultant Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Independent Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Een recruiter is bij ons altijd verantwoordelijk voor de hele recruitment cyclus. Je bent de business partner van jouw opdrachtgever en zorgt dat je precies weet welke kandidaten zij graag willen spreken. Je werft deze kandidaten reactief middels advertentie(s) maar je benadert ook proactief geschikte kandidaten. Affiniteit met sourcing tools en social media is belangrijk.

We doen niet aan "cold calling" of andere vormen van koude acquisitie. Dat betekent niet dat we niet heel commercieel zijn. We geloven er echter in dat je pas echt het vertrouwen van een opdrachtgever wint als je ze op een andere manier leert kennen. We zijn daarom altijd op zoek naar netwerktalenten en geven je ook alle ruimte om die netwerken op te zoeken. Dat geldt uiteraard ook  voor het netwerk ten aanzien van de kandidaten.

Met onze 10 labels zijn we generalisten qua functies en branches die we bedienen. Onze consultants hebben echter altijd een heel stevige basis in het vakgebied dat ze bemiddelen. Inhoudelijk kunnen sparren met kandidaten en opdrachtgevers is daarom ook erg belangrijk voor ons. Hierdoor zijn we naast generalist ook de specialist die de markt vraagt.



Gevraagd

  • minimaal HBO werk- denknivau
  • ervaring in de arbeidsbemiddeling is een grote pre
  • doorzettingsvermogen
  • aantoonbaar affiniteit met social media en netwerken, gezonde commerciële instelling
  • inhoudelijke kennis of ver boven gemiddelde affiniteit met HR/Recruitment
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

We bieden je een plek in een van de beste en gezelligste recruitment teams van Nederland (of de wereld maar dat klinkt zo arrogant). Een goed basis salaris gecombineerd met uitstekende arbeidsvoorwaarden afgestemd op jouw bijdrage aan het team. 

Hoe nu verder?

Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces.

De Independent Recruiters Groep beschikt voor een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever



Bedrijfsomschrijving

Professioneel mensen ontmoeters zijn wij! Dit alles om goede kandidaten te koppelen met onze opdrachtgevers. 

Wij zoeken versterking voor ons team. Iedere consultant heeft een eigen vakgebied waar hij/zij op focust. Momenteel zijn wij op zoek naar iemand die dit wil gaan doen binnen HR/Recruitment. Een leuke branche omdat het bijna in elk soort organisatie voorkomt, maar ook omdat je met vakgenoten om tafel zit! 

In de rol van Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het recruitment proces van A-Z. Want wie beter kan de match maken en de pitch geven dan diegene die ook bij de opdrachtgever aan tafel heeft gezeten. 

Heb je geen recruitment ervaring maar wel kennis van HR? Of wel recruitment ervaring maar niet binnen HR? Geen probleem! We leren je graag het vak!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in