+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Recruitment Consultant in de omgeving Amsterdam (Zuidas) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dubbeldeman Holding

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 10.000 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Stap in de wereld van recruitment en sales, waar je elke dag nieuwe verhalen en kansen ontdekt. Als Recruitment Consultant breng je mensen en organisaties samen, en help je ze groeien. Je werkt in verschillende sectoren en hebt de vrijheid om je eigen klanten- en kandidatenbestand te bouwen. Met een energieke start, teamvergaderingen, en persoonlijke gesprekken, is elke dag anders. Plus, geniet van een fatsoenlijk basissalaris, onbeperkte bonussen, en kansen om door te groeien. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een dynamische omgeving waar persoonlijke en professionele groei centraal staat en waar je de mogelijkheid krijgt om door te groeien zonder limiet? Sluit je aan bij één van onze sales-recruitment partijen en ontdek de wereld van grenzeloze mogelijkheden op het hoogste niveau in ons vakgebied. Wij bieden een platform waar jouw succes centraal staat en waar je door middel van bonussen jouw droom salaris kunt bereiken!

Een uniek verhaal
Als Recruitment Consultant ga je verder dan alleen het verzamelen van Cv’s; je zoekt naar de verhalen achter de kandidaten, de kansen en potentieel die ze met zich meebrengen. Elk talent heeft zijn eigen unieke verhaal, en jij bent degene die deze verhalen verzamelt. Door mensen en organisaties op een zinvolle manier samen te brengen, draag je bij aan de groei en ontwikkeling van beide partijen.

Jouw 360 graden rol
In de 360 graden rol breng je de wensen van de klanten in kaart (sales) en gaat op zoek naar geschikte kandidaten (recruitment), zowel binnen als buiten de database. Dit alles binnen de IT, finance, legal of STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics)- sectoren, afhankelijk van waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je krijgt de uitdaging om je eigen klanten- en kandidatenbestand te ontwikkelen, te onderhouden en uit te breiden.

A Day in the Life of a Recruiter
08:00 - Begin je dag met een energieke playlist en een heerlijke kop koffie terwijl je door diverse wervingskanalen scrollt, klaar om nieuwe talenten te ontdekken.
08:30 - Maak je klaar voor face-to-face sollicitatiegesprekken en op naar kantoor!
9:30 - Neem deel aan teamvergaderingen op één van de locaties in het centrum, waar je samenwerkt met collega's en de strategie voor de dag bespreekt.
11:00 Voer wat telefonische screenings uit met kandidaten om ze beter en persoonlijk te leren kennen. Bereid je voor op de sollicitatiegesprekken en zorg ervoor dat alle benodigde documenten gereed zijn.
11:30 Tijd voor de gesprekken! Tijdens de kennismaking ben je geïnteresseerd in het verhaal achter iemand zijn of haar cv, ben je constant op zoek naar diepgang en achterhaal je iemand zijn of haar drijfveren en potentie.
13:00 – Lunchtijd! Geniet van een pauze en ontspan met collega's voordat je de middag hervat.
14:00 - Ga terug naar kantoor en werk aan je onderhandelingsvaardigheden terwijl je een paar grappige memes deelt met collega's.
15:00 – Werk in teamverband of individueel aan lopende projecten en werk samen met teams die internationaal gevestigd zijn.
16:00 Bel nog wat klanten op om te werken aan de onderlinge band en om het één en ander te onderhandelen over salarissen van jouw kandidaten.
17:00 - Sluit de dag af met het bijwerken van administratieve taken terwijl je tegelijkertijd afspraken inplant voor follow-up gesprekken met kandidaten en klanten.

We bieden jou
  • Een fatsoenlijk basissalaris tussen €2600 - €3500 (excl. bonussen)
  • Onbeperkte en stabiele bonusregeling
  • Mogelijkheden tot een laptop en een smartphone
  • Goede pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen en mogelijkheden tot betaalde vrijwilligersdagen
  • Ben je jarig? Tijd om het te vieren! Je krijgt eenvrije dag.
  • Eindeloze mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen en door te groeien tot bijvoorbeeld business manager of principal consultant.


Gevraagd

We waarderen jou
  • Individuele energie en initiatief staat boven alles. Een commerciële drive is een doorslaggevende factor in deze sector.
  • We zijn op zoek naar iemand die gedreven wordt door hun eigen unieke passies en nieuwsgierigheid, en die graag nieuwe verbindingen legt en relaties opbouwt, zowel lokaal als wereldwijd.
  • Sterke communicatie is belangrijk, maar we hechten ook waarde aan luisteren en begrijpen.
  • Ervaring is niet vereist; we geloven in het potentieel van mensen en bieden interne trainingen.
  • Wat je achtergrond ook is, we zijn op zoek naar mensen met een open geest en de bereidheid om te leren en te groeien in een dynamische omgeving.
  • Als je klaar bent om een positieve impact te maken en jezelf uit te dagen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Salaris

€ 2.700 - € 10.000 p/m
Basissalaris met uncaped bonussysteem!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in