+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Commerciële Binnendienst Makelaardij BOG Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kraai Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in voor de vacature mail, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt. Nog meer gemak? Meld je dan (via je mobiel) aan voor de Kraai Recruitment WhatsApp Kanaalpagina.

Onze opdrachtgever (aangesloten bij de NVM) is een dynamische en marktgerichte organisatie van adviseurs, taxateurs en makelaars op het brede gebied van onroerend goed: woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, taxaties & advies, vastgoedmanagement en financiële dienstverlening.

Vanuit meerdere vestigingen in Noord-Holland werken zo’n 75 collega’s met passie voor mensen en vastgoed.

Omdat de huidige Binnendienstmedewerker BOG gaat doorstromen naar een buitendienstfunctie, is Kraai Recruitment op zoek naar frisse talenten (zowel in Amsterdam als in Zaandam). Ben jij de nieuwe Commercieel Medewerker Binnendienst Bedrijfsmakelaardij?



Gevraagd

Wij zoeken voor deze functie een zelfstandig commercieel talent met oog voor detail. Je weet steeds meer verantwoordelijkheden naar je toe te trekken, kan zowel goed samen- als zelfstandig werken, weet prioriteiten te stellen en je durft initiatief te tonen en beslissingen te nemen.

Je bent een aangename gesprekspartner voor de klanten. Voor deze veelzijdige en uitdagende functie dien je, naast een HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur met een deel rechten), te beschikken over een commerciële instelling en representativiteit.



Aanbod

Wat mag jij verwachten?

Een leuke, boeiende en veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden naar de functie van Bedrijfsmakelaar.

Daarnaast een goed salaris, een prettige werksfeer en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (onder andere betaalde studie, collectieve verzekeringen met voordeel en een pensioenregeling).


Is dit jouw nieuwe functie?
Als steun en toeverlaat van de Bedrijfsmakelaars ben je medeverantwoordelijk voor de prettige begeleiding van de klanten bij de aan- en verkoop van een bedrijfspand. Het uitwerken van adviezen, brochures en overeenkomsten alsmede het samenstellen en beheren van dossiers behoort tot je dagelijkse takenpakket. Kortom een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving voor iemand die zijn / haar passie voor vastgoed met ons wil delen en de afdeling verder helpt uit te bouwen. Bij voorkeur heb je reeds enige kennis opgedaan in de bedrijfsmakelaardij.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in