+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Assistent Hypotheken en Makelaardij Hilversum Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kraai Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.250 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van een baan waar elke dag anders is en waar je veel verschillende dingen tegelijk doet? In deze functie werk je op kantoor, waar je zowel met klanten praat als belangrijke documenten bijhoudt. Het is belangrijk dat je goed kunt plannen en altijd nauwkeurig werkt. Je komt te werken in een leuk team dicht bij het centrum. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Houd jij je hoofd koel wanneer de zaken hectisch worden? Voel jij je prettig in een dynamische werkomgeving, waar geen uur hetzelfde is? En werk jij óók nauwkeurig als je de telefoon moet opnemen én er klanten binnenstappen, terwijl precies op dat moment dat lastige dossier al jouw aandacht vraagt?

Welkom bij jouw nieuwe job ! Tenminste, als jij jezelf ziet als dé nieuwe Binnendienstmedewerker Hypotheken en Makelaardij bij dit superleuke bedrijf aan de rand van het centrum van Hilversum.

Weet jij met gemak vele bordjes tegelijk draaiende te houden, ben jij voor minimaal 28 uur / week beschikbaar en zoek jij een zeer veelzijdige baan in de financiële dienstverlening en makelaardij? In dat geval komen wij graag met jou in contact!



Gevraagd

Stel je nou toch eens voor dat jij je én volkomen senang voelt bij de hierboven omschreven hectiek, dynamiek en afwisseling én ook nog eens ervaring hebt met de hieronder beschreven werkzaamheden …. dan is het kat in het bakkie …. mits je ook nog eens lekker in de groep ligt natuurlijk. Want dat is nog belangrijker; de werkzaamheden kun je leren, het overige moet al in je zitten.

Maar ben jij al in staat om zelfstandig een hypotheekdossier te completeren en af te handelen, dan zou dat superfijn zijn. Minstens zo belangrijk is dat je een Pietje Precies bent, zonder dat je op elke slak zout legt.

Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen: accuraat, proactief, aanpakker, zorgvuldig en nauwkeurig. Je hebt een open houding en door je heldere manier van communiceren maak je snel en gemakkelijk contact en win je het vertrouwen van je klanten.

Je bent een eigentijdse, vlotte en moderne persoonlijkheid en je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt graag in een wat kleiner team, je houdt van de mix van gezelligheid en hard werken en je kunt tegen een grapje.



Aanbod

Wat mag jij verwachten?

Je kunt rekenen op een uitdagende functie met veel afwisseling binnen een enthousiast en hardwerkend team. Naast hypotheken is men hier ook actief met verzekeringen en makelaardij.

Vanzelfsprekend gaan klantbelang en resultaat ook hier hand in hand, maar plezier en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke extra factoren. Mocht dat nodig zijn, dan krijg je alle tijd en hulp om de werkzaamheden onder de knie te krijgen. Uiteraard word je daarin goed begeleid door een zeer ervaren kracht.

Er is voldoende ruimte voor gezelligheid. Naast de eigenaar (die optreedt als hypotheekadviseur en makelaar) en een financieel adviseur, bestaat het team uit 2 Binnendienstmedewerkers. Eentje daarvan gaat het bedrijf na vele jaren van trouwe dienst helaas verlaten, dus daar ligt jouw nieuwe stekkie te wachten.

Afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring kan je vaste salaris uitkomen op ongeveer € 3.250,- (op basis van een fulltime dienstverband). Daarnaast kun je rekenen op een eindejaarsuitkering en een bijdrage aan je pensioenregeling.


Is dit jouw nieuwe functie?

Naast het geven van financieel advies, is de opdrachtgever actief met de aan- en verkoop van woningen. Het wordt jouw voornaamste taak om de daarbij behorende binnendienstwerkzaamheden snel en secuur uit te voeren. Denk hierbij vooral aan:

  • De begeleiding van klanten bij de bemiddeling van hun hypotheek: van aanvraag tot aan de notaris
  • Het te woord staan van die klanten, geldverstrekkers, makelaars, notarissen en taxateurs
  • Het zorgen voor en afhandelen van een compleet hypotheekdossier
  • Het inplannen van de afspraken van de adviseurs
  • De beantwoording van mailtjes, het opnemen van de telefoon en het te woord staan van klanten die binnenlopen
  • De bewaking van de deadlines met betrekking tot de ontbindende voorwaarden en de datum van de bankgarantie
  • …. en nog veel meer verschillende dingen.

Is dit waar jij een glimlach van op je gezicht krijgt? Dan begeleiden wij jou graag naar een nieuwe, veelzijdige, dynamische job bij deze leuke werkgever.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in