+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Medewerker Hypotheken Beheer Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Als Medewerker Hypotheken Beheer speel je een belangrijke rol in het afhandelen van verschillende soorten verzoeken van hypotheekadviseurs. Na een goede start kun je zelfstandig werken. Je beoordeelt hypotheekaanvragen, maakt offertes en houdt iedereen op de hoogte. Het is jouw taak om klanten en collega's blij te maken en te zorgen dat alles goed loopt. Door met slimme ideeën te komen en altijd te willen leren, help je ons om nog beter te worden. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

In de rol van Medewerker Hypotheken Beheer ben jij verantwoordelijk voor het afhandelen van zowel reguliere als complexe verzoeken van hypotheekadviseurs binnen de bank. Na de inwerkperiode waarbij diverse onderwerpen zoals Beheer, Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid, Fiscaal Geruisloos Voortzetten en Preventietaken aan bod komen, ben je volledig capabel om zelfstandig te opereren. Jouw taken omvatten het beoordelen van hypotheekbeheeraanvragen, inclusief aanvragen die buiten de gebruikelijke adviesrichtlijnen vallen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en het communiceren van de inhoudelijke status van aanvragen naar verschillende belanghebbenden, doorgaans via telefonisch contact.

Met een proactieve houding denk je na over creatieve oplossingen die de belangen van de klant dienen. Indien van toepassing, voorzie je ook duidelijke uitleg bij afwijzingen. Jouw verantwoordelijkheden strekken zich uit tot het waarborgen van zowel klanttevredenheid als medewerkerstevredenheid, evenals het handhaven van een hoge kwaliteitsstandaard. Ons streven is om ten minste een 'promoter' score te behalen uit klanttevredenheidsonderzoeken. Je draagt bij aan dit doel door voortdurend verbeterinitiatieven aan te dragen, wat resulteert in voortdurende verbetering van onze dagelijkse werkzaamheden. Het is bewezen dat tevreden medewerkers leiden tot tevreden eindconsumenten.

Daarnaast hechten we waarde aan de balans tussen kwaliteit en kwantiteit. Je bekijkt jouw eigen prestaties kritisch en toont de motivatie om zelfverbetering te initiëren door nauwkeurige zelfevaluatie en de implementatie van verbeteracties.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in