+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Hypotheekacceptant Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

In de rol van medior Hypotheekacceptant beoordeel je complexe hypotheekaanvragen en zorg je dat ze verwerkt worden. Je gebruikt je ervaring om de juiste vragen te stellen en kritisch naar processen te kijken. Je werkt samen met intermediairs en adviseurs om consumenten te helpen met verantwoord wonen. Ook maak je deel uit van een community met verschillende financiële experts. Hier kun je je netwerk uitbreiden en op een leuke manier van elkaar leren. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Binnen de rol van medior Hypotheekacceptant ben jij degene die de verwerking en de beoordeling doet van complexe hypotheekaanvragen. Zodra dit is gebeurt zullen de aanvragen geoffreerd en/of geaccepteerd moeten worden. Door jouw eerder opgedane ervaring stel je de juiste vragen om de achtergrond en het antwoord te achterhalen, kijk je kritisch naar processen op het gebied van hypotheken en neem je graag andere mee in de werkzaamheden. Je bent een volwaardige sparringspartner voor intermediairs en adviseurs, waarmee je samen zorgt voor het verantwoord wonen van de consument.

Daarnaast maak je deel uit van de Personal Finance Community, waar je samen komt met een groot aantal specialisten die werkzaam zijn binnen wonen, vermogen, schuldhulp, project- en procesmanagement. Hier kan je werken aan je netwerk met professionals van net afgestudeerde, tot de zeer ervaren specialist, en leer je elkaar en de mogelijkheden kennen op een leuke, leerzame manier. Hierbij kan je denken aan bijeenkomsten, business games, borrels en webinars.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in