+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Assistent Hypotheken Hoofddorp Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kraai Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Door de groei van onze portefeuille en aanwas van nieuwe klanten, zoeken we een (ervaren) Assistent Hypotheken. Naast een werkomgeving bieden we uitstekende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en doorgroeikansen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Door de groei van de bestaande portefeuille en de aanwas van nieuwe klanten is Kraai Recruitment voor haar opdrachtgever in de regio Hoofddorp – Nieuw Vennep op zoek naar een (ervaren) Assistent Hypotheken.

Ben jij voor minimaal 24 uur / week beschikbaar en weet jij waaraan een foutloos hypotheekdossier moet voldoen? In dat geval komen wij graag met jou in contact!


Gevraagd

Voor deze functie zijn wij op zoek naar Assistent / Medewerker Binnendienst Hypotheken met passie voor de klant. Omdat je minimaal 2 jaar ervaring hebt met een vergelijkbare rol (dat kan uiteraard ook als Hypotheekacceptant zijn) ben jij in staat om zelfstandig een hypotheekdossier te completeren en af te handelen. Hierbij bewaak je zorgvuldig de tijdslijnen en heb je veelvuldig contact met kopers / verkopers, makelaars, notarissen, geldverstrekkers en taxateurs.

Enkele eigenschappen die op jou betrekking hebben zijn: accuraat, proactief, aanpakker, zorgvuldig, nauwkeurig. Door jouw open houding en heldere manier van communiceren maak je snel en gemakkelijk contact en win je het vertrouwen van je klanten.

Je bent een eigentijdse, vlotte en moderne persoonlijkheid en je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt graag in een wat kleiner team (4 FTE, jij wordt nummer 5), houdt van de mix van gezelligheid en hard werken en je kunt tegen een grapje.

Je bent in het bezit van het Wft Basis, bij voorkeur aangevuld met Hypothecair Krediet. Wanneer je ook nog in het bezit bent van het Wft Schade Particulier, dan gaan de handen zeker op elkaar!



Aanbod

Wat mag jij verwachten?

Je kunt rekenen op een uitdagende en dynamische functie binnen een enthousiast en hardwerkend team. Naast hypotheken is men hier ook actief met verzekeringen en makelaardij.

Vanzelfsprekend gaan klantbelang en resultaat ook hier hand in hand, maar plezier en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke extra factoren.

Afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring zal je vaste salaris liggen op ongeveer € 3.500,- (op basis van een fulltime dienstverband).

Daarnaast behoren ook een reiskostenvergoeding, deelname aan de pensioenregeling en korting op het afsluiten van eigen verzekering tot het pakket.


Is dit jouw nieuwe functie?
Het af- of oversluiten van een hypotheek is voor veel mensen ‘een dingetje’. Omdat dit veelal gepaard gaat met de aan- en verkoop van een woning, brengt dit vaak extra spanning en onzekerheid met zich mee. Daarvan ben jij je bewust en dus wil je dat jouw klanten dit traject ervaren als een gespreid bedje.
 
Deze ervaring gaat van het maken van de eerste afspraak met jullie kantoor tot en met het moment waarop zij bij de notaris hun krabbel(s) zetten. Jouw klanten moeten zich thuis voelen en weten dat de afhandeling van hun hypotheek in vertrouwde handen is. Jij begeleidt hen hierbij en zorgt ervoor dat alles van een leien dakje gaat.

Wanneer dat ook jouw idee is, dan begeleiden wij jou graag naar een nieuwe, veelzijdige, dynamische job bij deze leuke werkgever.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in