+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Word opgeleid tot Hypotheekacceptant bij Stater in Amersfoort! Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.500 - € 2.800 p/m
  • 13e maand, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Stater in Amersfoort krijg je de kans om alles te leren over hypotheekaanvragen. Je wordt een expert in dit vakgebied en werkt samen met klanten en het acceptatieproces. Stater is een belangrijke speler in de hypotheekmarkt. Tijdens het traineeship ontwikkel je niet alleen je vakkennis, maar ook je persoonlijke vaardigheden. Je krijgt de kans om verschillende certificaten te behalen en wordt begeleid door een persoonlijke coach. Plus, je kunt deels vanuit huis werken. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Als hypotheekacceptant bij Stater in Amersfoort word jij opgeleid tot dé expert op het gebied van hypotheekaanvragen. Je vormt, samen met het team Accepteren, de belangrijkste schakel tussen de klant en het acceptatieproces. Vanaf de goedkeuring van de aanvraag tot het moment dat de hypotheek bij de notaris wordt geregeld, ligt het in jouw deskundige handen. Kortom, een uitdagende functie waarin je wordt opgeleid tot een echte alleskunner op het gebied van hypotheken. 

Over Stater
Wist je dat Stater een indrukwekkend aandeel van 40% heeft in het beheren van hypotheken in Nederland? Dat is echt NEXT level! Als speler in de hypothecaire dienstverlening en hun geweldige platformen voor externe geldverstrekkers vindt bij Stater alles plaats. Ze leveren niet alleen aanzienlijke kostenbesparingen voor hun klanten, maar ze durven ook buiten de gebaande paden te treden. Alsof het niet genoeg is, werken ze samen met nationale en internationale klanten! 

Traineeship
Tijdens het traineeship krijg jij echt de mogelijkheid om alle kneepjes van het vak te leren. Je wordt niet alleen de next specialist in je kunnen, maar nog belangrijker: in je denken! Naast vakinhoudelijke trainingen, boost je ook je soft skills en growth mindset! Je behaalt Wft certificaten op kosten van YoungCapital NEXT en je wordt begeleid door jouw persoonlijke Talent Manager.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct of Neem voor meer info contact op met Anne-Claire Tansel via: 0610969886 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.ngcapital.


Wat wij bieden
  • Een salaris tussen €2.500,- en €2.800,- obv 40 uur;
  • Een 13e maand;
  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • Mogelijkheid tot hybride werken;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Behalen van je wft's, uiteraard op de kosten van YoungCapital NEXT;
  • Begeleiding van een persoonlijke coach, jouw Talentmanager.
Wat wij vragen:
  • Minimaal een hbo-diploma;
  • Wft Basis en hypothecair krediet, of bereid dit te behalen;
  • Minimaal 32 tot 40 uur beschikbaar.
Solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer direct of Neem voor meer info contact op met Anne-Claire Tansel via: 0610969886 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.ngcapital.


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus MBO, HBO, UniversiteitPlaatsAmersfoortWerkuren per week32 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), TraineeshipsSalarisindicatie Tussen €2.500 en €2.800 Per maand Verantwoordelijk voorBehandelen van de binnengekomen hypotheek- en verzekeringsaanvragen. Gepubliceerd op27-03-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Als hypotheekacceptant bij Stater in Amersfoort word jij opgeleid tot dé expert op het gebied van hypotheekaanvragen. Je vormt, samen met het team Accepteren, de belangrijkste schakel tussen de klant en het acceptatieproces. Vanaf de goedkeuring van de aanvraag tot het moment dat de hypotheek bij de notaris wordt geregeld, ligt het in jouw deskundige handen. Kortom, een uitdagende functie waarin je wordt opgeleid tot een echte alleskunner op het gebied van hypotheken. Over StaterWist je dat Stater een indrukwekkend aandeel van 40% heeft in het beheren van hypotheken in Nederland? Dat is echt NEXT level! Als speler in de hypothecaire dienstverlening en hun geweldige platformen voor externe geldverstrekkers vindt bij Stater alles plaats. Ze leveren niet alleen aanzienlijke kostenbesparingen voor hun klanten, maar ze durven ook buiten de gebaande paden te treden. Alsof het niet genoeg is, werken ze samen met nationale en internationale klanten! Traineeship Tijdens het traineeship krijg jij echt de mogelijkheid om alle kneepjes van het vak te leren. Je wordt niet alleen de next specialist in je kunnen, maar nog belangrijker: in je denken! Naast vakinhoudelijke trainingen, boost je ook je soft skills en growth mindset! Je behaalt Wft certificaten op kosten van YoungCapital NEXT en je wordt begeleid door jouw persoonlijke Talent Manager.Enthousiast geworden? Solliciteer direct of neem contact op met Anne-Claire Tansel via: 0610969886 / [email protected]. Wat wij bieden Een salaris tussen €2.500,- en €2.800,- obv 40 uur;Een 13e maand;25 vakantiedagen per jaar;Mogelijkheid tot hybride werken;Reiskostenvergoeding;Behalen van je wft's, uiteraard op de kosten van YoungCapital NEXT; Begeleiding van een persoonlijke coach, jouw Talentmanager. Wat wij vragen: Minimaal een hbo-diploma; Wft Basis en hypothecair krediet, of bereid dit te behalen;Minimaal 32 tot 40 uur beschikbaar. Solliciteren Enthousiast geworden? Solliciteer direct of neem contact op met Anne-Claire Tansel via: 0610969886 / [email protected]. Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in