+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Word fulltime hypotheekacceptant bij de Volksbank in Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.700 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Als hypotheekacceptant beheer bij de volksbank in Utrecht ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en accepteren van wijzigingsverzoeken op bestaande hypotheken. Je bent in staat dit proces kwalitatief goed, tijdig en efficiënt uit te voeren. Daarnaast initieer je acties om onze dienstverlening continu te verbeteren. Je denkt mee met adviseurs en klanten en bent in staat maatwerk te leveren. Je analytische vermogen zet je niet alleen in om (complexe) dossiers te beoordelen, maar ook om knelpunten in ons proces te analyseren. Je toont eigenaarschap voor jouw persoonlijke ontwikkeling door het toepassen van zelfreflectie.

Werkzaamheden

 > Je bent verantwoordelijk voor de beoordeling en verwerking van hypotheekaanvragen die door de adviseurs en klanten worden ingediend.

 >Je analyseert, beoordeelt en controleert hypotheekdossiers op inhoud en dwarsverbanden. Je fiatteert zelfstandig aanvragen en motiveert eventuele afwijzingen.

 > Je bent een volwaardige sparringpartner voor de adviseur en denkt mee over alternatieven en levert maatwerk. Hierdoor ben je (mede) verantwoordelijk voor het onderhouden van een goede  relatie met de adviseur en klant.

 > Je zorgt voor een efficiënte verwerking en afhandeling van hypotheekdossiers. Knelpunten, afwijkingen en uitval signaleer en analyseer je zelfstandig en ook verbetervoorstellen pak jij zelf actief op.

Inwerktraject
Je bent beschikbaar voor c.a. 36 uur per week. Je zult de eerste 1 tot 3 maanden vanuit het kantoor in Utrecht werken om ingewerkt te worden. Daarna zal het hybride zijn. Je bent per 01-02-2024 beschikbaar om te starten.

Interesse gewekt, maar toch nog een aantal vragen? Volg dan onze online webinar en ontdek of een functie bij Volksbank bij jou past! 
In een uurtje vertellen onze collega's je meer over de openstaande functies bij ING, Volksbank en Achmea, zodat jij in een mum van tijd of dit bij jou past. De gratis online webinar zal plaatsvinden op donderdag 18 april 2024. Schrijf je in via deze link!


Wat wij bieden
  • Een lekker startsalaris van € 2.700,- per maand o.b.v. 36 uur;
  • De mogelijkheid om hybride te werken;
  • Ervaring op doen bij een grote organisatie met veel doorgroei mogelijkheden;
  • Begeleiding van jouw persoonlijke Talent Manager;
  • Reiskosten vergoeding;
  • De kans om jezelf volledig verder te specialiseren;
  • Netwerken en leuke uitjes met onze community club NEXT!
Wat wij vragen:
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van je Wft basis, Vermogen en Hypothecair Krediet;
  • Kennis van Wet- en Regelgeving en het hypotheekgebied;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Uitgebreide ervaring met het beoordelen van beheermutaties;
  • Je beschikt kennis van de financiële markt.
  • Het is een pre als je kennis hebt met verschillende procedures en systemen (SAS, DIS, Flow);
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsUtrechtWerkuren per week32 - 36DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), TraineeshipsSalarisindicatie €2.700 Per maand Verantwoordelijk voorde beoordeling en verwerking van hypotheekaanvragen, het analyseren en controleren van hypotheekdossiers. Gepubliceerd op28-03-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Als hypotheekacceptant beheer bij de volksbank in Utrecht ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en accepteren van wijzigingsverzoeken op bestaande hypotheken. Je bent in staat dit proces kwalitatief goed, tijdig en efficiënt uit te voeren. Daarnaast initieer je acties om onze dienstverlening continu te verbeteren. Je denkt mee met adviseurs en klanten en bent in staat maatwerk te leveren. Je analytische vermogen zet je niet alleen in om (complexe) dossiers te beoordelen, maar ook om knelpunten in ons proces te analyseren. Je toont eigenaarschap voor jouw persoonlijke ontwikkeling door het toepassen van zelfreflectie.Werkzaamheden > Je bent verantwoordelijk voor de beoordeling en verwerking van hypotheekaanvragen die door de adviseurs en klanten worden ingediend. > Je analyseert, beoordeelt en controleert hypotheekdossiers op inhoud en dwarsverbanden. Je fiatteert zelfstandig aanvragen en motiveert eventuele afwijzingen. > Je bent een volwaardige sparringpartner voor de adviseur en denkt mee over alternatieven en levert maatwerk. Hierdoor ben je (mede) verantwoordelijk voor het onderhouden van een goede  relatie met de adviseur en klant. > Je zorgt voor een efficiënte verwerking en afhandeling van hypotheekdossiers. Knelpunten, afwijkingen en uitval signaleer en analyseer je zelfstandig en ook verbetervoorstellen pak jij zelf actief op.InwerktrajectJe bent beschikbaar voor c.a. 36 uur per week. Je zult de eerste 1 tot 3 maanden vanuit het kantoor in Utrecht werken om ingewerkt te worden. Daarna zal het hybride zijn. Je bent per 01-02-2024 beschikbaar om te starten.Interesse gewekt, maar toch nog een aantal vragen? Volg dan onze online webinar en ontdek of een functie bij Volksbank bij jou past! In een uurtje vertellen onze collega's je meer over de openstaande functies bij ING, Volksbank en Achmea, zodat jij in een mum van tijd of dit bij jou past. De gratis online webinar zal plaatsvinden op donderdag 18 april 2024. Schrijf je in via deze link! Wat wij bieden Een lekker startsalaris van € 2.700,- per maand o.b.v. 36 uur;De mogelijkheid om hybride te werken;Ervaring op doen bij een grote organisatie met veel doorgroei mogelijkheden;Begeleiding van jouw persoonlijke Talent Manager;Reiskosten vergoeding;De kans om jezelf volledig verder te specialiseren;Netwerken en leuke uitjes met onze community club NEXT! Wat wij vragen: Minimaal hbo werk- en denkniveau; Je bent in het bezit van je Wft basis, Vermogen en Hypothecair Krediet;Kennis van Wet- en Regelgeving en het hypotheekgebied;Uitstekende communicatieve vaardigheden;Uitgebreide ervaring met het beoordelen van beheermutaties;Je beschikt kennis van de financiële markt.Het is een pre als je kennis hebt met verschillende procedures en systemen (SAS, DIS, Flow); Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in