+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving De Meern.
Laad meer vacatures

Hypotheekadviseur (32-40 uur) provincie Utrecht De Meern

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Beumer Hypotheken

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een spannende baan in de financiële wereld? Hou je ervan om mensen te helpen met het vinden van hun droomhuis door de perfecte hypotheek te regelen? Kom dan bij ons team! Als hypotheekadviseur bij ons, speel je een belangrijke rol in het laten uitkomen van de woondromen van onze klanten. Je werkt samen met een team van adviseurs en krijgt hulp van binnendienstmedewerkers. We bieden een fijne werkomgeving, kansen om te groeien, een goed salaris en leuke teamuitjes.
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een uitdagende carrière in de financiële sector? Wil je mensen helpen hun droomhuis te vinden door hen te begeleiden bij het afsluiten van de perfecte hypotheek? Word dan onderdeel van ons team bij Beumer Hypotheken!

Wat ga je doen?
Als hypotheekadviseur bij Beumer Hypotheken ben je de sleutel tot het realiseren van de woondromen van onze klanten. Met jouw expertise en onafhankelijk advies help je hen bij het vinden van de hypotheek die het beste past bij hun financiële situatie en toekomstplannen. Je komt te werken in een team met 4 adviseur collega's en wordt ondersteund in je werkzaamheden door een team van binnendienstmedewerkers.

Je taken zijn onder meer:
  • Het opstellen van een persoonlijk overzicht met daarin de financiële situaties, woonwensen, toekomstplannen van onze klanten
  • Uitzoeken van de (financiële) mogelijkheden en hen hierover informeren
  • Inzichtelijk maken wat de financiële risico’s zijn bij verschillende scenario’s
  • Vergelijken van de verschillende aanbieders
  • Opstellen van het persoonlijk financieel advies
Wie zijn wij?
De Hypotheekshop is de grootste financiële adviesketen in Nederland. De adviseurs van De Hypotheekshop geven ongekleurd advies en zijn niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling.
Voor onze Hypotheekshop / Beumer Hypotheken met vestigingen in Amersfoort, Nieuwegein, Wijk Bij Duurstede, Maarssen, Utrecht en De Meern zijn wij op zoek naar een ervaren hypotheekadviseur.

Wie zoeken wij?
Ben jij de ervaren hypotheekadviseur die wij zoeken? Woonachtig in de regio Utrecht en beschikbaar voor 32-40 uur? Je bent uiteraard in bezit van het WFT Hypothecair krediet. Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat zich richt op het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten? Solliciteer dan vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die Beumer Hypotheken te bieden heeft!

Wat bieden wij?
Wil jij werken bij een hecht bedrijf, waar een prettige werksfeer en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan? Met een salaris waar je blij van wordt en meerdere leuke en gezellige teamuitjes per jaar? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Gevraagd

Locatie
Provincie Utrecht

Interesse?
Solliciteer rechtstreeks via Susanne Peters
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in