+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Junior Hypotheekacceptant - FMD Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Finance Club

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.120 p/m

Vacatureomschrijving

Stel je eens voor… dat jij ervoor zorgt dat onze intermediairs en adviseurs zich volledig kunnen richten op dat waar zij goed in zijn: adviseren in hypotheken. Zij blij, jij blij! Met jou erbij als hypotheekacceptant maken we dit samen mogelijk. Wij gaan jou trainen en opleiden zodat jij straks jouw expertise kunt inzetten en volwaardig sparringpartner bent voor onze intermediairs en adviseurs. Jij stelt de juiste vragen, geeft het passende antwoord en dat allemaal op het gebied van hypotheken. Dit doe jij veelal telefonisch, maar wij gebruiken ook andere digitale contactmogelijkheden. Zo weten onze intermediairs en adviseurs tot in detail hoe zij hun aanvragen moeten regelen. Samen zorgen wij dat de consument verantwoord kan wonen in zijn of haar droomhuis.


Beschrijving

Je zorgt als hypotheekacceptant voor de beoordeling en afhandeling van hypotheekaanvragen en je informeert klanten en tussenpersonen over de hypotheekmogelijkheden. Jouw dag als hypotheekacceptant bestaat uit het verzamelen, controleren en beoordelen van alle documenten van een hypotheekaanvraag of wijzigingsverzoek. Jij helpt aan de ene kant de klant en tussenpersoon met hun hypotheek, aan de andere kant ben je ook bezig met het bewaken van de risico’s voor de bank of verstrekker. Je beslist binnen jouw eigen bevoegdheid over de acceptatie van de hypotheekaanvraag of geeft advies hieromtrent.

Taken die hierbij horen zijn:

  • Het opstellen van offertes voor adviseurs van Florius, MoneyYou en Direktbank;
  • Het maken en fiatteren van notariële stukken ten behoeve van het passeren van de hypotheekaktes;
  • Onderhandelen met adviseurs van Florius, MoneyYou en Direktbank over mogelijkheden tot verstrekking of wijziging van een hypotheek;
  • Veelvuldig contact hebben met adviseurs, notarissen en andere externe relaties die bij het hypotheekproces betrokken zijn.

Opleidingstraject:
ABN AMRO is continu op zoek naar talent. Om jou als professional optimaal te ontwikkelen, hebben hebben zij een prachtig opleidingstraject ontwikkeld, waarin jij je ontwikkelt tot volwaardig hypotheekacceptant.

Gedurende een opleidingsperiode van 5 weken krijg je vakinhoudelijke- en competentietrainingen. Deze opleiding vindt plaats van maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur. Hiermee leg je een goede basis, waarna je start met het ‘learning on the job’-traject.

Hierna ben je in staat om onze intermediairs en adviseurs te ontzorgen met hun hypotheekaanvraag. Wil je extra uitgedaagd worden? Dat kan! Naast het ontzorgen van adviseurs en intermediairs zijn er altijd thema’s die belangrijk zijn en waar extra aandacht voor nodig is. Een aantal actuele thema’s zijn digitalisering, duurzaamheid, vitaliteit en innovatie. Er lopen verschillende initiatieven waar jij een actieve bijdrage aan kunt leveren. Dit is van belang voor de afdeling en de bank, maar helpt jou ook in jouw persoonlijke ontwikkeling.


Functie eisen

Natuurlijk ben jij klantgericht, enthousiast, een ster in communicatie en flexibel inzetbaar. Je hebt het lef om beslissingen te nemen en durft buiten de kaders te denken. Deze eigenschappen maken jou tot een goede hypotheekacceptant, zeker in combinatie met:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Een diploma WFT basis. Deze kan je vóór start halen via de Finance Club. Je hoeft hem dus tijdens de sollicitatieprocedure nog niet in bezit te hebben;
  • De drive om binnen vier maanden na start ook jouw WFT Hypothecair krediet te halen en binnen twaalf maanden WFT Vermogen.

Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijds
Parttime uren: 32-40 per week
Hybride werken
Salarisindicatie (o.b.v. 40 uur): €2.800 - €3.120 per maand

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in