+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.

Hypotheekadviseur Harderwijk Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Axxent Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 30 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Bijdragen aan een onbezorgd leven voor (potentiele) klanten en continu werken aan je eigen ontwikkeling. Jouw ambitie krijgt bij dit bedrijf veel ruimte en vrijheid maar ook veel persoonlijke aandacht, want jouw werkplezier is belangrijk. Samen met je collega's werk je elke dag aan het verder verbeteren van de dienstverlening en jouw eigen kwaliteiten. Geniet van gezellige borrels, een Summer Camp, en de mogelijkheid om via een interne academie continu bij te leren. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Bijdragen aan een onbezorgd leven voor (potentiële) klanten én continu werken aan je eigen ontwikkeling. Jouw ambitie krijgt bij dit bedrijf veel ruimte en vrijheid maar ook veel persoonlijke aandacht, want jouw werkplezier is belangrijk. Samen met je collega's werk je elke dag aan het verder verbeteren van de dienstverlening en jouw eigen kwaliteiten.

Over onze opdrachtgever
Onze opdrachtgever is marktleider en hecht veel waarde aan het vertrouwen dat meer dan een miljoen klanten al jaren heeft. De kernwaarden lef, verantwoordelijkheid, daadkracht en vertrouwen geven het karakter waar onze opdrachtgever trots op is. De opdrachtgever kenmerkt zich haar ambitie en wil blijven groeien. Bovendien zijn ze ook maatschappelijk betrokken.

Wat je gaat doen als hypotheekadviseur

  • onafhankelijk advies geven aan klanten nadat je de behoefte hebt gepeild
  • bemiddelen in hypotheken, verzekeringen en additionele financiële producten
  • verzorgen van hypotheekaanvragen en offertes
  • onderhouden van het contact met geldverstrekkers en andere stakeholders 
  • complexe vraagstukken begrijpelijk maken voor de klant

Je komt te werken op verschillende vestigingen in de regio Noord-Veluwe, dus is het wel fijn als je in bezit bent van eigen vervoer. Je komt te werken in een klein team, waarin je met elkaar perfect zorgt voor de klanten, maar ook voor jullie zelf. Goede koffie of thee, regelmatig taart en gezamenlijke lunch en in ieder geval één keer per jaar naar een goed restaurant. Zo zorg je voor een goede teamspirit en ben je altijd bereid om elkaar een handje te helpen als dat nodig is. Als hypotheekadviseur kent financieel advies voor jou geen geheimen. Je bent nieuwsgierig en zoekt altijd naar de beste optie. Je hebt ambitie, veel kennis en je wilt je blijven ontwikkelen. Dit is niet zomaar een baan, dit is een uitdaging! Aan het einde van de dag, als de klant vertrekt, heb je iemand écht geholpen. Jij zorgt ervoor dat jouw klant de beste keuze maakt voor een onbezorgd leven in een zorgeloos (t)huis.

Wat jij krijgt als hypotheekadviseur

  • Natuurlijk mag je een marktconform salaris verwachten. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt alles verteld over over het salaris, vrije dagen en de werkzaamheden. Het aanbod is afhankelijk van jouw ervaring en de vestigingen waar je gaat werken. We willen graag dat jij, op jouw manier, succesvol en blij bent
  • Jouw werkplezier en ontwikkeling staan voorop. Zo worden er regelmatig gezellige borrels en een Summer Camp georganiseerd
  • Interne academie, zodat je elke dag kan blijven leren
  • Daarnaast krijg je er een uitgebreid (landelijk) netwerk van de allerleukste collega’s bij.

Enthousiast om te solliciteren via Axxent?
Bij Axxent matchen we alleskunners aan banen waar ze gelukkig van worden.  Dat doen we in verschillende branches en disciplines met behulp van verschillende diensten. Praktisch ingesteld, betrokken en slagvaardig. We kijken naar ontwikkeling/opleiding en werkgeluk. Ons motto: Good Work, Good Life… een leuk leven is een balans tussen werk dat bij je past en een leuk leven.

Check of je voldoet aan de basis-eisen:

  • Mensgericht en inlevingsvermogen
  • Rijbewijs B
  • Met je geldige Wft-diploma’s krijgt jouw klant écht deskundig advies.
  • Jouw ervaring in het geven van (onafhankelijk) advies (bijvoorbeeld opgedaan bij een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor) geeft je in je dagelijks werk een streepje voor, want jij weet precies wat jouw klant van je verwacht. Maar… heb jij deze ervaring nog niet en wil je als startende hypotheekadviseur aan de slag? Oók dan nodigen wij je uit om te solliciteren.
  • Je bent beschikbaar voor 30-40 uur per week

Solliciteer op de vacature hypotheekadviseur
Gebruik het formulier, bel, mail of app. We bespreken samen de vacature en daarna brengen we je zo snel mogelijk in contact met jouw mogelijk nieuwe werkgever!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in