+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Traineeship / Aankomend Makelaar Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Kraai Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt.

Ben jij net afgestudeerd? Of – beter nog – heb jij zojuist (of bijna) je HBO opleiding Vastgoed & Makelaardij afgerond? Of – nog veel beter – ben jij al in het bezit van een SVM diploma? En is het jouw droom om het vak van Makelaar van binnenuit te leren? En dat ook nog eens bij een topspeler in de markt?

Onze opdrachtgever (aangesloten bij de NVM) is een dynamische en marktgerichte organisatie van adviseurs, taxateurs en makelaars op het brede gebied van onroerend goed: woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, taxaties & advies, vastgoedmanagement en financiële dienstverlening.

Vanuit meerdere vestigingen in Noord-Holland werken zo’n 75 collega’s met passie voor mensen en vastgoed.

Kraai Recruitment zoekt in Amsterdam op korte termijn een ambitieuze en gedreven Trainee Makelaar.



Gevraagd

Namens onze opdrachtgever zoeken wij een servicegerichte, commercieel ingestelde teamspeler die kwaliteit en flexibiliteit als vanzelfsprekend beschouwt. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden met een positieve en representatieve uitstraling en een flexibele werkinstelling.

Bij voorkeur heb je de HBO opleiding Vastgoed & Makelaardij (bijna) afgerond of ben je in het bezit van een SVM-diploma.



Aanbod

Wat mag jij verwachten?

Een boeiende en veelzijdige functie met goede doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Daarnaast een goede salariëring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. betaalde studie en pensioenregeling) en een gezellige werksfeer met elke vrijdagmiddag een leuke borrel.

Ook zijn er diverse interne opleidingsprogramma’s om je persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing te stimuleren. En boven het kantoor is een Gym & Swimmingpool waarvan je dagelijks gebruik kunt maken.


Is dit jouw nieuwe functie?

Je krijgt een uitgelezen kans om het vak van makelaar te leren binnen een topteam waar op hoog niveau wordt gemakeld. Je gaat van start op de commerciële binnendienst om het reilen en zeilen op een makelaarskantoor te ervaren en de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Van daaruit kan je met een gedegen basis doorgroeien naar de functie van (kandidaat) makelaar.

Je wordt intern opgeleid en begeleidt om straks cliënten te adviseren bij het aan- en verkopen van bestaande woningen of de verkoop te begeleiden van nieuwbouwprojecten. Er wordt gewerkt met het  motto om mensen snel zelfstandig te laten werken. Zo leer je het vak het best, gewoon door het te doen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in