+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Adviseur Asset liability management Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BDO

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Advisory
Bij BDO sta je als consultant voor de persoonlijke benadering en de oplossingen op maat voor onze klanten. Afhankelijk van je expertise ben je betrokken bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van strategie en bedrijfsvoering, human resources, juridische zaken, risicomanagement, aan- en verkoop, IT en financieel management.

Onze consultants werken door het hele land. Je voert uiteenlopende opdrachten uit voor diverse klanten. Samen met een team van specialisten ben je de vertrouwde consultant voor (semi) publieke organisaties en middelgrote (familie)bedrijven.

We staan bekend om onze betrokken en professionele no-nonsense aanpak waarmee we succesvolle projecten realiseren. We koesteren onze klantrelatie, stellen zware kwaliteitseisen aan onze dienstverlening en geven altijd een helder advies waarbij het resultaat centraal staat. Ga jij tot het uiterste voor het beste advies?

Transformeren voor de toekomst

BDO ziet net als haar klanten een groeiende noodzaak om investeringen en kasstromen binnen de bedrijfsvoering van (semi) publieke organisaties verder te optimaliseren. De opgaven zijn groot en de beschikbare middelen staan onder druk. De risico's waarmee deze maatschappelijke ondernemingen worden geconfronteerd, worden groter en complexer als gevolg van veranderende klantbehoeften, de gewenste transitie van hun vastgoed, de noodzakelijke verduurzaming, toenemende digitalisering en toenemende complexiteit van samenwerkingsketens.

Als Asset liability-professional help je klanten bij de transitie naar een optimale en duurzamere bedrijfsvoering organisatie en bied je ondersteuning bij de financiering van deze opgaven. Door jouw up-to-date kennis van de veranderende wet- en regelgeving binnen de (semi) sectoren ondersteun jij onze klanten om een impactvolle toekomst voor hun organisatie te bewerkstelligen.


Dit ga je doen

Onze klanten opereren in een dynamische en turbulente context waarin BDO de afgelopen jaren een vooraanstaande positie heeft verworven. We adviseren een breed scala van (semi) publieke organisaties en ondernemingen in geheel Nederland op vele gebieden. Door een voortdurende groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s met gevoel voor de veranderingen binnen de samenleving en het vraagstuk van asset liability management in het bijzonder.

Als Consultant weet je als geen ander een volwaardige vertrouwensrelatie en een optimale adviesrelatie met je klanten op te bouwen. Je bent actief op het snijvlak van strategie, financiën en implementatie binnen de organisatie. Je hebt ervaring met de ontwikkelingen rondom vastgoed en treasury en de implementatie van de hiermee samenhangende planning & control cyclus. Informatiesystemen met data over markt- en renteontwikkelingen ter ondersteuning van ons advies zijn je bekend en het maken van analyses op basis hiervan gaat je goed af. Samen met collega’s werk je aan vraagstukken van klanten op het gebied van maatschappelijke waarde creatie, sturing op financiële data, risicomanagement en integrale vastgoedsturing.

Ben jij dé Asset liability-professional die zijn/haar talenten verder wil ontplooien binnen Advisory en allemaal in het belang van maatschappelijke impact en optimalisatie van publieke prestaties? BDO biedt jou deze mogelijkheid om jezelf breder te ontwikkelen binnen jouw eigen netwerk en daarnaast als adviseur voor maatschappelijke en ondernemende organisaties.

Jouw werkzaamheden betreffen onder andere:

  • samen met een divers team van collega’s leveren van een inspirerende en creatieve bijdrage aan de uitwerking van voorstellen en adviezen voor onze klanten;
  • het mede ontwikkelen van goede en praktische oplossingen op het gebied van treasury , investeringsbeleid en vastgoedsturing, ondersteunende processen en de inrichting van datasystemen om te voldoen aan de interne en externe regelgeving en vooral positief bij te dragen aan de prestaties van onze klanten;
  • vanuit een kwaliteitsgerichte aanpak bijdragen aan de tevredenheid van klanten en de continuïteit van opdrachten bij de desbetreffende klanten;
  • leveren van een duurzame toegevoegde waarde op financiële en beheersmatige vraagstukken op zowel tactisch als strategisch gebied.

Als Asset liability-professional binnen Advisory ben je op projectmatige basis werkzaam en draag je bij aan het ontwikkelen van proposities. De vraagstukken liggen vaak op het gebied van Finance & Control, strategie, organisatieverandering en digitalisering. Daarnaast word je ook uitgedaagd om mee te denken over de ontwikkeling van/bij klanten, markten en organisaties.



Gevraagd

  • Minimaal 4 jaar werkervaring
  • Een dienstverlenende instelling
  • Een afgeronde universitaire masteropleiding


Aanbod

  • Een goed salaris
  • Een mobiliteitsbudget
  • Een laptop en thuiswerkset/-vergoeding
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in