+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Medior Anti-Money Laundering Analist Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Welten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.700 p/m

Vacatureomschrijving

Wat je bij ons gaat doen
Als medior AML Analist of Transaction Monitoring Analist weet je als geen ander waar je op moet letten bij overboekingen die plaatsvinden bij zakelijke en particuliere klanten. Naast de standaard werkzaamheden als AML Analist ben je steeds meer in staat om collega’s te begeleiden en te ondersteunen met hun werk. Vergeleken met jouw beginjaren als AML Analist of CDD/KYC Analist werk je dossiers sneller en nauwkeuriger af.

Jouw collega’s leer je hoe ze rode vlaggen en de meer subtiele betalingen, waar een vreemd luchtje aan zit, kunnen herkennen. Criminelen proberen dan wel om dubieuze transacties zoveel mogelijk onder de radar te houden, ze moeten ook nog langs jou. Je collega’s kijken er dan ook niet meer van op als je net als Gandalf ‘You shall not pass!’ brult nadat je een nieuwe poging tot financiële criminaliteit een halt toeroept. Want dankzij jou maken criminelen eigenlijk geen schijn van kans.

Dit zijn je werkzaamheden in het kort:
  • Je pakt steeds vaker complexere dossiers op;
  • Het onderzoek naar afwijkend betaalgedrag bij klanten wordt diepgaander en je krijgt vaker te maken met internationale klanten;
  • Je begeleidt en coacht junior analisten;
  • Heb je bewijs gevonden van financiële criminaliteit? Dan geef je advies aan de betrokken partijen om risico’s te beperken.
Zo zijn wij een match
Ben jij altijd nieuwsgierig en wil je blijven leren? Dan ben jij een Weltenaar. We zijn altijd op zoek naar mensen die de beste willen worden in hun vakgebied.

Als medior AML/TM Analist heb je al aardig wat kennis opgedaan, maar je bent nieuwsgierig om nóg meer te leren over CDD. Je kunt makkelijk analytische verbanden leggen en je vindt het leuk om jouw kennis te delen aan minder ervaren collega’s. Jij streeft niet alleen zelf elke dag om de beste versie van jezelf te worden. Met jou aan boord worden ook je directe collega’s naar een hoger niveau gebracht!

Verder is het volgende voor deze functie ook belangrijk:
  • Je hebt hbo- of wo-opleidingsniveau.
  • Minimaal 2 à 3 jaar ervaring met Anti-Money Laundering of CDD, bijvoorbeeld als CDD/KYC Analist, Informatie Analist of Business Analist.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
Hier kom je terecht
In deze functie word je door Welten gedetacheerd. Dit betekent dat ook zonder opdracht jouw salaris gewoon wordt doorbetaald.

Je kunt aan de slag bij toffe bedrijven als ABN AMRO, ICS, ING Bank, KBC, Van Lanschot Rabobank of de Volksbank. De opdrachten worden veelal vanuit huis uitgevoerd, met een aantal kantoordagen per maand.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in