+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Engineer werktuigbouwkundige serviceprojecten Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop

Vacatureomschrijving

Maakbare ontwerpen. Daar stuur jij als senior engineer op. Dit doe je voor de meest uitdagende, unieke en complexe utiliteitsprojecten, zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen, universiteitsgebouwen, datacenters en rechtbanken. Ook speel je een belangrijke rol in de digitaliseringsslag die Heijmans op dit moment maakt.

Maak het mee

Als engineer ben je bij projecten betrokken van ontwerp tot exploitatie. Soms zelfs al in de tenderfase. Jij start in een boeiende tijd. Zo werken we hard aan een digital twin voor al onze projecten binnen Utiliteit. Met de digitaliseringsslag die we als Heijmans maken, verschuift het zwaartepunt van een project steeds meer van de uitvoeringsfase naar de engineeringsfase.

Dit ga je doen:

  • Aan jou de taak om te zorgen dat je collega’s in de uitvoering niet voor verrassingen komen te staan wanneer zij het ontwerp uitvoeren. Daarom ga jij altijd voor een ontwerp dat Heijmans kan waarmaken en efficiënt kan realiseren.
  • Jij bent een spil in het ontwerpteam. Je stuurt binnen het projectteam junior engineers en modelleurs aan die een grote passie voor het vak hebben.
  • Daarnaast overleg je met de lead engineer en de uitvoerende projectmanager en borg je samen met je collega’s continu de kwaliteit van onze werktuigbouwkundige gebouwinstallaties. Denk hierbij aan immense luchtbehandelingskasten voor bijvoorbeeld Rotterdam Ahoy, complexe klimaatinstallaties voor de nieuwe rechtbank Amsterdam of de technische installaties die we vernieuwen en onderhouden op unieke locaties als Paleis het Loo.
Samen zijn we één

Samen met zo’n 150 collega’s werk je voor team Heijmans Bouw en Techniek Amsterdam. Bij onze opdrachtgevers werk je samen met een compleet uitvoeringsteam, technische vakmannen en -vrouwen, op locatie. Iedereen is benaderbaar en gefocust op ontwikkeling. De sfeer is gemoedelijk en al staat de klant altijd voorop; ruimte voor gezelligheid is er zeker. Ook werktijden en doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar.

Werken bij Heijmans

We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in. Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen. Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in onze sector. Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Dit bieden wij jou
  • Een vast contract.
  • Een goed salaris: wij begrijpen dat goede mensen een goed salaris verdienen.
  • De vrijheid om je werktijden zelf in te delen. Ook is er de mogelijkheid om thuis te werken.
  • Een werkplekvergoeding om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken. En bij een vaste aanstelling een thuiswerkplek.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je een inwerktraject.
  • Veel ontwikkelmogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Een goede balans tussen werk en privé.
  • Een smartphone en laptop van de zaak.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de Metaal & Techniek.
Dit ben jij

Als jij ergens voor gaat, dan ga je er voor de volle honderd procent voor. Je bent bevlogen en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk en het werk van het team waar je mee werkt. Afspraken kom je altijd na. Je bedenkt creatieve oplossingen en volgt de laatste technologische ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet. En je vindt het leuk om jouw kennis van en ervaring met innovaties vervolgens te delen met je collega’s. Want samen kom je verder. Daar geloof jij in.

Verder heb je:

  • Mbo of Hbo-niveau en je hebt een opleiding werktuigbouwkunde afgerond.
  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding Middelbare installatietechniek (MIT-W) of postbachelor hogere installatietechniek werktuigbouwkunde (HIT-W).
  • Minimaal vijf jaar ervaring als engineer in grote of middelgrote projecten. Heb je de ambitie om op korte termijn door te groeien naar lead engineer dan is dit een mooie kans.
  • Brede kennis van werktuigbouwkundige gebouwinstallaties.
  • Affiniteit met nieuwe technieken.
Sollicitatieproces

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?

Deze vacature is alleen bedoeld voor sollicitanten die zelf op zoek zijn naar een baan bij Heijmans, niet voor W&S bureaus of individuen die zich laten vertegenwoordigen door een W&S bureau. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Derhalve worden dergelijke inzendingen beschouwd als ongevraagd en niet in behandeling genomen.

Solliciteer

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in