+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Finance professional, fulltime, Amsterdam Area Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Niezink Finance

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Niezink Finance

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 2.750 p/m
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Finance professional | Amsterdam

Bij ons werken betekent dat je de kans krijgt om je snel te ontwikkelen als finance professional. Bij Niezink Finance krijg je de mogelijkheid om brede en relevante werkervaring op te doen door bij verschillende opdrachtgevers te werken.

Hoe ga jij het verschil maken?
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze finance professional met passie voor het vak en de ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen. Bij ons staat jouw ontwikkeling centraal. En krijg je de kans om snel te groeien en je vaardigheden uit te breiden. Als finance professional ga jij jouw kennis en vaardigheden inzetten om de financiële afdelingen van onze klanten te versterken.

Hoe ga je dit doen?
Houd je van afwisseling in werkzaamheden en maak je graag impact? Wil jij daarnaast werken in een dynamisch team met een passie voor het verbeteren van de financiële functie van verschillende organisaties? Bij Niezink Finance ga jij je richten op onze service lines finance support en project support.

Met onze services lines neem jij een kijkje achter de schermen bij verschillende bedrijven en kom jij er achter welke werkzaamheden en type organisaties het beste bij jou passen.

Met finance support ga jij je kennis en vaardigheden inzetten om de financiële afdelingen van onze klanten te versterken. Onze klanten bestaan voornamelijk uit middelgrote en kleine bedrijven (MKB), waarbij je een unieke kans krijgt om een breed scala aan ervaringen op te doen binnen verschillende sectoren.
Je zult werken in diverse financiële functies. Dit kan variëren van rollen zoals die van een financieel medewerker of assistent-controller. Hierbij kun je denken aan verantwoordelijkheden zoals financieel administratieve ondersteuning, verzorgen van maandafsluitingen het opstellen en analyseren van financiële rapportages, het beheren van budgetten, en het ondersteunen bij de financiële strategie en planning.

Met project support ga je ambitieuze organisaties helpen met professionaliseren. Je zult onze klanten helpen meer inzicht en toegepaste kennis te verkrijgen, vooral bij strategische veranderingen en toenemende complexiteit. Hierbij ga je hen helpen om hun financiële processen te professionaliseren en te optimaliseren. Denk hierbij aan projecten zoals het opstellen van een accounting manual, of bij het verbeteren van de internal controls en het financieel afsluitingsproces.

Onze investering in jou
Binnen Niezink Finance vinden we het belangrijk dat je jezelf continu blijft ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en professionele ontwikkeling. Naast de persoonlijke carrièrebegeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden vinden we het belangrijk dat je werkzaam bent binnen een omgeving waarin je jouw doelen kunt bereiken.

Zo bieden we je:

✓ Persoonlijke carrièreplanning
✓ Persoonlijke begeleiding
✓ Diverse opdrachtgevers
✓ Doorgroeimogelijkheden
✓ Startsalaris van € 2.750 bruto op basis van een voltijddienstverband
✓ Diverse aantrekkelijke bonusregelingen
✓ Professionele werkomgeving

Gevraagd

Wat jij meebrengt
Jij bent resultaatgedreven en gemotiveerd om je doelen te bereiken. Daarnaast kun jij je vinden in de onderstaande punten:

✓ Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding: (Bedrijfs) Economie, Finance, Accounting, Bedrijfskunde, of een andere studie met financiële affiniteit.
✓ Je hebt 0-2 jaar relevante werkervaring.
✓Je streeft ernaar je werkervaring en netwerk te vergroten.
✓ Je bent analytisch en communicatief vaardig.
✓ Je hebt affiniteit met financiële software en MS Excel.
✓ Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jouw ambities zijn. Stel je aan ons voor en solliciteer op deze vacature of via deze website:

Wil je graag meer inhoudelijke informatie over deze functie? Talent Acquisition Specialist Nikita of Mandy staat je graag te woord via e-mail.

📧 via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
📧 via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in