+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Enthousiaste apotheker Regio Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Ovidius Pharma & Care

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben je pas geleden afgestudeerd, en wil jij in korte tijd veel ervaring op doen in verschillende facetten van de farmacie? Wil je starten met een veelzijdige baan waarin je je breed verder kunt ontwikkelen?

Dan is deze baan iets voor jou!
Ovidius Pharma & Care zoekt een jonge/pas afgestudeerde apotheker voor een gecombineerde functie als apotheker binnen openbare, transmurale en ziekenhuisfarmacie. Zoek je een baan voor 32-36 uur per week? Wil je de uitdaging aangaan om zowel te participeren in de openbare farmacie alsmede de ziekenhuisfarmacie?

Gevraagd

Wie zoeken wij:
Afgestudeerde apotheker:
Beschikbaar voor 32-36 per week
Flexibele en communicatief vaardige professional, leergierigen en met een klantgerichte instelling

Aanbod

Wat bieden wij jou:
• Je doet ervaring op en ontwikkelt je als zelfstandig apotheker. Je werkt aan afwisselende opdrachten en krijgt de gelegenheid te onderzoeken waar jouw interesses liggen en jouw toekomst als apotheker. Je doet kennis en ervaring op in alle disciplines van de farmacie. Het werk omvat de dagelijkse werkzaamheden die je gezamenlijk met het hele team van (ziekenhuis)apothekers en apotheek medewerkers uitvoert. Daarnaast kun je participeren in projecten en wordt je betrokken bij het invoeren van nieuwe implementaties in het bedrijf. Mocht je interesse meer bij kwaliteit liggen dan vragen we jouw bijdrage bij het KMS/ISO en het uitvoeren van externe audits.
• We kijken naar jouw competenties en jouw individuele wensen en proberen de werkzaamheden hierop zoveel mogelijk op af te stemmen. Algeheel werkplezier en opdrachten die bij jou als persoon passen om het beste in jou naar boven te halen zijn belangrijke waarden binnen ons team.
• Een hecht team met een collegiale werksfeer in een dynamisch afwisselende werkomgeving. Door teamuitjes, cursussen, app-groepen, gezamenlijke feestactiviteiten ervaart iedereen de steun van een vast team om zich heen.
• Een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden; een salaris conform CAO, ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en tevens de mogelijkheid om te registreren.

Wie zijn wij?
Ovidius Pharma& Care in Amsterdam bestaat uit 4 teams: Lairesse ZiekenhuisFarmacie, de Lairesse Apotheek, de Koninginne Apotheek, en de Zuidas Apotheek. () Het geheel bestaat uit verschillende apothekers, directie/ICT/innovatie apothekers, ziekenhuisapothekers, openbaar apothekers, teamleiders, apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken. Onze gezamenlijke belangrijkste speerpunten zijn: medicatieveiligheid & kwaliteit, betrouwbare en doelmatige geneesmiddelenlogistiek, farmaceutisch inhoudelijk advies en individuele patiëntenzorg.

Interesse:
Ben je enthousiast? Stuur dan jouw CV met een motivatiebrief via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Voor meer informatie verwijzen we naar onze websites. (, , , )
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in