+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Reisbureau medewerker Bulgarije en Balkan Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Gevraagd

  • 30 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 1.500 - € 2.500 p/m

Vacature in het kort

Heb je een grote liefde voor reizen en weet je veel over Bulgarije? In deze functie maak je speciale reisplannen voor mensen die naar Bulgarije willen. Je kent het land heel goed en kunt klanten helpen met het kiezen van de beste plekken om te bezoeken, zoals Sofia en de Zwarte Zeekust. Ook zorg je voor leuke activiteiten en plekken om te slapen. Je werkt samen met mensen in Bulgarije om alles goed te regelen. Het is jouw taak om klanten blij te maken en te zorgen dat ze een geweldige reis hebben. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Reisspecialist Bulgarije en Balkan

Heb jij een diepgaande passie voor reizen en een uitgebreide kennis van de prachtige bestemmingen in Bulgarije? Droom je ervan om anderen te begeleiden bij het plannen van onvergetelijke reizen naar dit fascinerende land? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Als Reisspecialist Bulgarije krijg je de kans om op maat gemaakte reisroutes te ontwerpen en aan te bieden aan klanten die op zoek zijn naar een authentieke ervaring in Bulgarije. Jij bent de expert die alles weet over de cultuur, geschiedenis, natuurlijke schoonheid en bezienswaardigheden van Bulgarije. Met jouw kennis en expertise zul je spannende en boeiende reisplannen ontwikkelen die voldoen aan de specifieke behoeften en interesses van onze klanten.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

Adviseren en assisteren van klanten bij het plannen van hun reis naar Bulgarije, inclusief het selecteren van bestemmingen zoals Sofia, Plovdiv, Varna, de Zwarte Zeekust, en de historische en natuurlijke bezienswaardigheden, evenals het aanbieden van geschikte accommodaties, activiteiten en vervoersmogelijkheden.
Opstellen van op maat gemaakte reisroutes die perfect zijn afgestemd op de individuele voorkeuren van de klant, en het bieden van uitstekende klantenservice gedurende het hele boekingsproces.
Onderhouden van nauw contact met lokale partners en leveranciers in verschillende regio's van Bulgarije om ervoor te zorgen dat alle reisarrangementen soepel verlopen en voldoen aan de verwachtingen van de klant.
Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends in de reisbranche, met name met betrekking tot reizen naar Bulgarije, en deze kennis gebruiken om onze diensten voortdurend te verbeteren en uit te breiden.
Actief bijdragen aan de groei van ons bedrijf door nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klantenrelaties te onderhouden en te versterken.

Gevraagd

Vereisten:

Uitgebreide kennis van de Bulgaarse cultuur, geschiedenis, natuur en bezienswaardigheden, inclusief verschillende regio's zoals Sofia, Plovdiv, de Zwarte Zeekust, en historische monumenten.
Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te adviseren en te onderhandelen met klanten.
Ervaring in de reisbranche en bewezen verkoopvaardigheden zijn een pluspunt.
Vloeiend zijn in zowel Nederlands als Engels ; kennis van andere talen is een voordeel.
Uitstekende organisatorische vaardigheden en oog voor detail.
Flexibiliteit en het vermogen om te werken in een snel veranderende omgeving.
Passie voor reizen en een sterke motivatie om anderen te helpen bij het realiseren van hun reisdromen.

Aanbod

Als jij klaar bent om je passie voor Bulgarije te delen en anderen te helpen bij het creëren van onvergetelijke reisherinneringen, zien we graag je CV en motivatiebrief tegemoet! Stuur deze naar onze hoofdkantoor via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.We kijken uit naar jouw sollicitatie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in