+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Chauffeur vuilniswagen Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 2.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Stel je voor, elke dag vroeg beginnen en nog genoeg tijd hebben als je thuiskomt. Dit kan met de baan als chauffeur vuilniswagen. Je start de dag met koffie en een team dat voor je klaarstaat. Samen gaan jullie de stad in om afval op te halen en de stad schoner te maken. Het werk is zwaar, dus je hoeft niet meer naar de sportschool. Je werkt van maandag tot en met vrijdag. Plus, je krijgt een goed salaris en kans op een vast contract. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Stel je voor, werken vanaf de vroege ochtend, thuiskomen terwijl de zon nog hoog aan de hemel staat, en je weekenden helemaal voor jezelf hebben. Het lijkt wel een sprookje, toch? Maar dit kan jouw volgende avontuur zijn als chauffeur vuilniswagen!

Bij het krieken van de dag begint jouw reis, samen met jouw trouwe metgezel, jouw mede-chauffeur vuilniswagen. In de gezellige kantine, onder het genot van een dampende kop koffie, bereiden jullie je voor op de dag die voor jullie ligt. Dan gaan jullie samen op pad, op weg naar verschillende locaties en ontmoeten jullie talloze gezichten. Als chauffeur vuilniswagen ben je de held die bedrijfsafval verzamelt en de stad schoner maakt. Dit werk is fysiek uitdagend, dus dat sportschoolabonnement kan je gerust opzeggen!

En om 17:00 uur is het alweer tijd om huiswaarts te keren. Maar laten we niet vergeten dat jouw opdrachtgever een snelgroeiend bedrijf is in de afvaltransport. Met hun informele maar professionele werksfeer, zal jij als chauffeur vuilniswagen al snel je plekje vinden in dit boeiende team.

Dus, ben jij de Chauffeur Vuilniswagen die we zoeken?

Als je houdt van gezelligheid en fysiek bezig zijn, en als je beschikbaar bent van maandag tot en met vrijdag, aarzel dan niet! Stuur je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 020-2385555 en maak deel uit van dit spannende avontuur. En als deze vacature niet helemaal bij je past, neem dan gerust contact met ons op. Wie weet kunnen we binnenkort samen een kop koffie drinken en andere mogelijkheden bespreken!


Functie eisen
  • Rijbewijs C, Code 95, Bestuurderskaart
  • Goede fysieke gesteldheid 
  • Eigen vervoer om naar het werk te komen
Arbeidsvoorwaarden
  • Betaling conform TLN-CAO in de D-schaal, rond de €600 en €800 per week
  • Reiskostenvergoeding
  • Uitzicht op een vaste aanstelling
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

IQ Select – het betere werk

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in