+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuw-Vennep.

Chauffeur vuilniswagen Nieuw-Vennep

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 2.500 p/m

Vacature in het kort

Stel je voor: elke dag beginnen met de ochtendzon, klaar om de wereld schoner te maken. Dit is jouw kans op een unieke baan in de transportwereld. Als chauffeur van de vuilniswagen start je dag vroeg, met koffie en een team dat voor hetzelfde doel gaat. Je rijdt naar verschillende plekken om afval op te halen. Het is een fysieke baan, dus je blijft vanzelf in vorm. Werkdagen eindigen op tijd, zodat je volop van je weekend kunt genieten. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Beeld je eens in: de ochtendzon begroet je terwijl je op weg gaat om bedrijfs- en huisafval te verzamelen. Dit is geen gewone baan, dit is een kans om de wereld schoner te maken en te genieten van je weekenden zoals jij dat wilt. In de transportwereld lijkt dit bijna een sprookje, maar geloof ons, dit kan jouw volgende droomjob zijn!

Wat houdt jouw avontuur in? Jouw dag begint om 06:00 uur, met een heerlijke kop koffie in de gezellige kantine, samen met jouw mede-chauffeur van de vuilniswagen. Zodra jullie klaar zijn voor de dag, trekken jullie er samen op uit naar jullie diverse stops. Als chauffeur van de vuilniswagen ben je op een missie om bedrijfs- en huisafval op te halen. Dit betekent dat je een variatie aan locaties bezoekt en in aanraking komt met talloze gezichten. Het afval springt niet vanzelf in de vuilniswagen, dus fysieke uitdaging schrikt jou niet af. Het sportschoolabonnement kan je gerust opzeggen! Om 17:00 uur zit jullie werkdag erop en kunnen jullie huiswaarts keren.

Wie is onze opdrachtgever? Onze opdrachtgever is een snelgroeiend bedrijf in de wereld van afvaltransport. Hun naam zal je zeker al eens hebben gehoord. In een informele, maar professionele werkomgeving, zal jij je als chauffeur van de vuilniswagen snel thuisvoelen.

Ben jij de Chauffeur Vuilniswagen die wij zoeken? Ben je klaar voor een baan vol actie en gezelligheid? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag? Aarzel dan niet langer! Stuur je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel ons op 020-2385555.

Als deze vacature niet helemaal bij jou past, daag ons dan uit om de perfecte match voor jou te vinden. Laten we binnenkort samen een kop koffie drinken en de mogelijkheden bespreken! De wereld ligt aan je voeten!


Functie eisen
  • Rijbewijs C, Code 95, Bestuurderskaart
  • Goede fysieke gesteldheid 
Arbeidsvoorwaarden
  • Betaling conform TLN-CAO in de D-schaal, rond de €600 en €800 per week
  • Uitzicht op een vaste aanstelling
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

IQ Select – het betere werk

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in