+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Belader tijdens het zomerseizoen in Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 30 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,58 - € 16,52 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Belader bij Renewi in Amsterdam, help je mee om de stad schoner te maken door afval in te zamelen. Je werkt buiten, blijft fit en draagt bij aan een beter milieu. Samen met een team zorg je dat het inzamelen van afval goed verloopt. Je leegt containers en werkt veilig. Je krijgt een mooie kans om in de zomer actief bezig te zijn. Ook krijg je een goed salaris en reiskostenvergoeding. Dit is een perfecte baan voor wie van aanpakken weet en graag buiten werkt. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als Belader ben je verantwoordelijk voor het efficiënt inzamelen van afval. Je werkt in een team en bent betrokken bij het legen van containers in de regio Amsterdam. Deze baan is perfect voor iemand die graag buiten werkt, fit blijft en een belangrijke bijdrage wil leveren aan een schonere omgeving. Voor de zomerperiode is Renewi Amsterdam opzoek naar enthousiaste beladers die de volgende werkzaamheden kunnen uitvoeren: 🚚Het legen van containers in verschillende in de omgeving van Amsterdam. 🚚Samenwerken met chauffeurs en collega-beladers om de inzamelingsroutes efficiënt af te ronden. 🚚Zorgen voor een veilige werkomgeving en het naleven van alle veiligheidsvoorschriften. 🚚Het waarborgen van de kwaliteit van het inzamelingsproces en eventuele afwijkingen rapporteren.

Wij bieden:

💯 Een uitdagende baan binnen een dynamisch en groeiend bedrijf. 💸Een goed bruto uurloon tussen de €13,58 en €16,52 per uur, afhankelijk van ervaring. 🚂 Goede reiskosten vergoeding van €0,23 per kilometer met een max van 25 km.

Wij vragen:

💯Fysiek fit en in staat om zwaar werk te verrichten;
💯Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden;
💯In staat om in een buitenomgeving te werken onder verschillende weersomstandigheden;
💯Flexibel beschikbaar tijdens het zomerseizoen.

Waar ga je werken:

Renewi is een toonaangevend bedrijf op het gebied van afvalbeheer en recycling, en we streven ernaar om een duurzamere toekomst te creëren door afval op de juiste manier te verwerken en te recyclen. Bij onze locatie aan de Kajuitweg in Amsterdam spelen beladers een cruciale rol in het inzamelingsproces. Ben jij op zoek naar een actieve baan voor de zomer? Heb je een hands-on mentaliteit en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team aankomende zomer bij Renewi op de Kajuitweg in Amsterdam als Belader!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in