+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Accountmanager Hospitality Nederland Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Stel je voor dat je jouw passie voor hospitality, culinaire interesse en liefde voor design en lifestyle kunt inzetten in een unieke rol. Als Accountmanager Hospitality Nederland voor een toonaangevend Belgisch lifestylemerk, werk je met gepassioneerde ontwerpers en topklanten in de horeca. Je bouwt sterke relaties op, geeft producttrainingen en draagt bij aan de groei van het merk. Deze functie biedt je de vrijheid, inspiratie en uitdaging om de Nederlandse markt te veroveren. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Stel je eens voor dat je van je passie je werk kan maken! In de rol van Accountmanager Hospitality Nederland kan je je achtergrond in Hospitality, je sterke culinaire interesse en je passie voor design en lifestyle combineren. Door jouw aanstekelijke manier van doen, weet je anderen hierin te enthousiasmeren en te adviseren en zo ervoor te zorgen dat jouw distributeurs de producten van dit veelzijdige Belgische lifestylemerk met net zo veel passie aan hun horeca klanten in Nederland verkopen. Ben jij toe aan een mooie volgende stap na je Horeca carrière, solliciteer dan nu!

In België wordt Serax een ‘love brand’ genoemd, een sterk merk dat iedereen kent en waar veel vooraanstaande restaurants en hotels mee werken. Serax is een Belgisch designmerk dat al meer dan 30 jaar actief is en samen werkt met gepassioneerde ontwerpers uit alle hoeken van de wereld. Serax servies siert de tafels van enkele van de beste restaurants en hotels ter wereld. Door de jaren heen is Serax uitgegroeid tot een veelzijdig lifestylemerk. De producten variëren van servies en aardewerk tot unieke designmeubelen, verlichting en accessoires.

In rol van Accountmanager Hospitality Nederland ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en verder ontwikkelen van sterke relaties met een aantal geselecteerde Horeca distributeurs in Nederland en cash & carry klanten.

Je gaat deze distributeurs bezoeken, motiveren en begeleiden om ervoor te zorgen dat zij Serax effectief vertegenwoordigen in de hospitality sector. Jouw rol bestaat uit het begrijpen van de behoeften van de klant, het geven van producttrainingen, ondersteuning én het opstellen van strategieën om de verkoopgroei en het marktaandeel van Serax te laten groeien.

Door jouw achtergrond en ervaring in Hospitality, ken je deze wereld als geen ander. Zo weet je bijvoorbeeld wat een GM, F&B Manager of Chef wil en weet je wat een restaurant of hotel nodig heeft. Je weet je praktische horeca ervaring om te zetten in een advies waaruit blijkt dat je deze wereld begrijpt en hierin actief meedenkt met je klant.

Als Accountmanager Hospitality Nederland ga je aan de slag met ‘storytelling’: het ‘verhaal’ kunnen vertellen van Serax, de filosofie erachter, best practices inzetten, vanuit je horeca ervaring weten hoe de producten van Serax aansluiten op specifiek settings binnen horeca (bijv. concepten verder uitwerken, fine dining, buffetopstelling, renting etc). Je sterke culinaire interesse en je oprechte interesse in design en lifestyle maken dat je dit op natuurlijke en eigen wijze doet.

Naast jouw passie voor Hospitaliy ben je ook iemand die nuchter is en met ‘beide benen op de grond staat’. Je hebt een duidelijk doel voor ogen, monitort je resultaten en stelt je acties af op wat er nodig is. Je ziet kansen én bent in staat deze ook daadwerkelijk te verzilveren. Je bent zowel bezig met relatiebeheer en het uitbouwen hiervan als met het aanbrengen van nieuwe prospects en deze te converteren naar sales.

Hiervoor identificeer je prospects en benadert ze met een persoonlijke aanpak en face to face gesprekken. Je bezoekt beurzen en netwerkevenementen om je bestaande klantenportefeuille uit te breiden en nieuwe kansen te detecteren. Je kent de nieuwe restaurants die geopend worden en begeleidt de geselecteerde Horeca distributeurs om Serax top of mind te maken.

Je bent veel bij je klanten en bent 2-3 keer per maand bij Serax in Antwerpen om inspiratie op te doen, samen te werken en te overleggen. Je krijgt veel vrijheid en vertrouwen in deze baan om je markt in Nederland verder te ontwikkelen. Dat betekent ook dat je iemand bent die durft te vragen en informatie ‘haalt’ als je die nodig hebt. Je collega’s heb je op afstand en je rapporteert aan en werkt veel samen met de Country Manager van Serax.

Verder ben je verantwoordelijk voor

Verkoop, verkoopondersteuning en training

  • Je analyseert de behoeften van de klant, brengt deze in kaart en biedt passende oplossingen aan;
  • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse (administratieve) opvolging van de offertes en zorgt voor een duidelijke en correcte rapportering (SAP, CRM,...).
  • Je neemt deel aan wekelijkse sales meetings, je levert relevante input vanuit jouw praktijk;
  • Je vertaalt verkoopdoelstellingen naar duidelijk en concrete doelen, inclusief een actieplan voor jouw klantenportefeuille.

Prestatiebewaking en rapportage

  • Je monitort verkoopprestaties van distributeurs ten opzichte van doelstellingen en KPI's;
  • Je analyseert verkoopgegevens om trends, kansen en gebieden voor verbetering te bepalen;
  • Je stelt regelmatig rapporten op voor het management om updates te kunnen geven over de verkoopprestaties.

Marktanalyse en strategie

  • Je blijft op de hoogte van markttrends, activiteiten van concurrenten en ontwikkelingen in de horeca branche;
  • Je gebruikt marktinzichten om gerichte verkoopstrategieën te ontwikkelen en groeikansen te identificeren.


Gevraagd

  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in de richting van Hospitality;
  • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in de horeca (bijvoorbeeld als F&B manager) en hebt hierin een netwerk. 
  • Je hebt bij voorleur ook ervaring in een commerciële functie (bijvoorbeeld als accountmanager of een andere sales rol) en/of je was eerder verantwoordelijk voor inkoop en hebt hierin samengewerkt met horeca leveranciers en distributeurs;
  • Je bent enthousiast en gepassioneerd. Je hebt een sterke culinaire interesse en voelt je aangetrokken tot gastvrijheid. Een oprechte interesse in design en lifestyle is zeker een pluspunt;
  • Resultaatgerichte mentaliteit met een focus op het stimuleren van verkoopgroei en het overtreffen van doelstellingen;


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • De kans om deel uit te maken van een snelgroeiend Belgisch bedrijf met succesvolle en mooie designproducten;
  • Deel uitmaken van een gemotiveerd en dynamisch team;
  • Een aantrekkelijk salarispakket passend bij jouw ervaring (oa 13e maand, bonussystematiek);
  • Leaseauto;
  • Korting op Serax producten.


Bedrijfsomschrijving

Serax is een Belgisch designmerk dat al meer dan 30 jaar actief is. Tegenwoordig werkt Serax samen met gepassioneerde ontwerpers uit alle hoeken van de wereld. Ann Demeulemeester, Ottolenghi, Vincent Van Duysen, Kelly Wearstler, Marni, Paola Navone en Piet Boon zijn slechts enkele namen uit de indrukwekkende lijst. Serax servies siert de tafels van enkele van de beste restaurants ter wereld. Door de jaren heen is Serax uitgegroeid tot een veelzijdig lifestylemerk. De producten variëren van servies en aardewerk tot unieke designmeubelen, verlichting en accessoires. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kontich, Antwerpen.https://serax.com/nlSolliciterenBen jij toe aan een mooie volgende stap in je Horeca carrière maar dan zonder de onregelmatige uren, wil je je culinaire interesse en je passie voor design en lifestyle combineren in een mooie volgende stap? Solliciteer vandaag nog en help Serax bij het verwezenlijken van hun missie om de Nederlandse markt verder uit te bouwen én bijzondere culinaire momenten nog specialer te maken met hun producten!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in