+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Coördinator Externe Inhuur UWV Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Manpower

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 16,31 - € 24,89 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij deze baan als Coördinator Externe Inhuur in Amsterdam krijg je niet alleen een belangrijke rol, maar ook mooie extra's. Je helpt met het vinden van tijdelijke medewerkers en zorgt dat alles goed loopt. Je werkt samen met verschillende mensen en gebruikt je communicatie skills elke dag. Je krijgt een goed salaris, kunt deels thuis werken en je reiskosten worden vergoed. Ook kun je online trainingen volgen en bouw je pensioen op. Een leuke kans om te groeien in je werk! Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Mooie arbeidsvoorwaarden, een belangrijke rol en een fijne werksfeer. Deze zaken, en nog veel meer, kan je afvinken wanneer je aan de slag gaat als coördinator IV-Externe Inhuur binnen het RIM-team van UWV Amsterdam. Je bent bezig met het vervullen van de behoefte aan tijdelijke externe medewerkers. Met jouw begeleiding, advies en ondersteuning zorg je ervoor dat het inhurende management en de organisatie adequaat geïnformeerd worden over de stand van zaken. Door jouw proactieve aanpak en communicatieve vaardigheden ben je een waardevolle schakel tussen verschillende partijen. Jouw administratieve expertise en affiniteit met digitale systemen maken jou de ideale kandidaat voor deze uitdagende rol.

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een coördinator externe inhuur voor UWV in Amsterdam.

Als Coördinator Externe Inhuur bij UWV Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het voorzien in de behoefte aan tijdelijke externe medewerkers. Je begeleidt, adviseert en ondersteunt bij het werven en inhuren van externe inhuur. Je zorgt ervoor dat het inhurende management en de organisatie correct en tijdig geïnformeerd zijn over de stand van zaken. Je adviseert het inhurend management bij het concretiseren van hun behoeften, analyseert aanvragen en toetst deze aan intern beleid en wet- en regelgeving. Vervolgens vertaal je de aanvraag naar het juiste proces en geef je opdracht tot het uitzetten van de aanvraag bij externe leveranciers.

Je selecteert cv's op kwaliteit, onderhoudt contact met het inhurend management en de leveranciers, en draagt zorg voor de administratieve afhandeling van de aanvraag tot en met de gunning. Daarnaast registreer je informatie in systemen, bewaak je de actualiteit, kwaliteit en juistheid van gegevens, analyseer je verzamelde informatie, trek je conclusies en stel je aanbevelingen op ten behoeve van het management in overleg met de leidinggevende.

Dit krijg je
  • Brutosalaris van € 16,31 tot € 24,89 per uur
  • Hybride werkmogelijkheden (de verplichte kantoordagen zijn maandag, dinsdag en donderdag)
  • Reiskostenvergoeding van € 0,17 per kilometer of volledige vergoeding van ov-kosten
  • Parttime of fulltime baan van 32 tot 38 uur per week
  • Uitzendcontract via Manpower
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
  • Pensioenopbouw via Manpower


Gevraagd

  • Minimaal mbo plus werk- en denkniveau
  • Beschikbaarheid van minstens 32 uur per week
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift in verband met de documentatie en communicatie op de werkvloer
  • Administratieve werkervaring, bij voorkeur in de richting van HRM
  • Ervaring met werving- en selectieprocessen
Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden. Verder is het een pre wanneer ervaring hebt in Recruitment en kennis van informatieontwikkeling, informatiebeheer en toegepaste ICT binnen een grote administratieve organisatie.

Is dit jouw nieuwe baan en wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin van Loon via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Uren

32 - 38 uur
38

Bedrijfsomschrijving

De UWV staat voor een belangrijke veranderopdracht met een reeks aan projecten. Externe specialistische ICT-kennis is essentieel voor het uitvoeren van deze projecten. Concern ICT, een stafafdeling van UWV, werkt samen met divisies om het digitale leven van klanten, partners en collega's te vergemakkelijken. De afdeling CIO Office, met ongeveer 2000 collega's, zorgt voor goed functionerende ICT voor iedereen. Als Coördinator IV-Externe Inhuur binnen het RIM-team draag je bij aan deze missie.

Werktijden
Je werkt in deze functie tijdens reguliere kantoortijden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in