+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Junior Werkvoorbereider | Gerenommeerd bouwbedrijf Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Junior Werkvoorbereider speel je een belangrijke rol in bouwprojecten. Je helpt met plannen, organiseren en zorgen dat alles klaar is op tijd. Je werkt aan een project met een team en leert veel van een ervaren collega. Je krijgt niet alleen een goed salaris, maar ook de kans om te groeien in je werk. Je leert veel en er is ruimte voor jouw ideeën. Dit is jouw kans om te starten en te groeien in de bouw. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Als Junior Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en coördineren van verschillende werkzaamheden binnen bouwprojecten. Je ondersteunt het projectteam en zorgt ervoor dat alle benodigde materialen, middelen en informatie op tijd beschikbaar zijn. Je maakt planningen, bereidt werkzaamheden voor, vraagt offertes aan, bewaakt de voortgang en communiceert met leveranciers, onderaannemers en collega's. Daarnaast denk je mee over optimalisaties en draag je bij aan een efficiënte en succesvolle uitvoering van het project.

Bij je eerste project, een woningbouwproject, werk je samen met een team van 5 collega's. Je wordt begeleid door een ervaren senior werkvoorbereider die tevens je aanspreekpunt zal zijn. Deze begeleiding zorgt ervoor dat je het vak op een gedegen wijze kunt leren en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Benefits

Bij ons krijg je niet alleen een marktconform salaris en goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, maar ook een unieke kans om te groeien en te ontwikkelen als startend werkvoorbereider. Je wordt begeleid door een ervaren senior werkvoorbereider die jou zal helpen om je te ontwikkelen tot een vakbekwame professional. In onze dynamische omgeving is er volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Bij ons ben jij de architect van je eigen carrière!

Bouwstenen voor succes

Ben jij een afstudeerder in MBO of HBO Bouwkunde en op zoek naar een uitdagende functie? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat wij vragen:

  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om goed samen te werken in teamverband;

  • Een proactieve en leergierige houding, met de wil om jezelf continu te blijven ontwikkelen;

  • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen;

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bouwbedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 50 jaar ervaring. Dit bedrijf staat bekend om haar vakmanschap, kwaliteit en innovatieve aanpak. Het bedrijf is gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur. Ze hechten veel waarde aan duurzaamheid, veiligheid en klanttevredenheid, en streven ernaar om elk project tot een succesvol einde te brengen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in