+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

DOK Operator Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Topstad uitzend-en detachering

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Detachering / Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Als Dokmachinist werk je in een team dat schepen dokt en onderhoudt. Jouw taak is het zorgen voor de pompinstallatie en leidingen. Je bedient verschillende machines, helpt bij het in- en uitdokken van schepen en zorgt voor onderhoud. Ook repareer je kleine problemen. Veiligheid is heel belangrijk. Je werkt in een schone en veilige omgeving. Je houdt bij wat je doet en helpt mee om alles beter te maken. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Dock Operator Shiprepair Amsterdam De Dokmachinist vormt samen met de dokdienst, die verantwoordelijk is voor het dokken en ontdokken van schepen, een actief en proactief onderhoudsteam zodat de faciliteiten op de werf optimaal ingezet kunnen worden. Het doel van de functie is het onderhouden en bedienen van onze pompinstallatie van de dokken en bijbehorende leidingen en afsluiters. Taken en verantwoordelijkheden Bedienen van installaties en hulpwerktuigen (pompen, generatoren, transformatoren, luchtcompres-soren, hydraulische apparatuur) Assisteren bij in- en uitdokken van schepen Verzorgen van lucht- en koelwatervoorzieningen en andere werkzaamheden t.b.v. in-/uitdokken Uitvoeren van dagelijks onderhoud aan bovengenoemde installaties Uitvoeren van eenvoudige reparaties en verhelpen van storingen aan installaties Uitzetten en plaatsen van dokbedden Controleren van waterzuiveringen Naleven van voorschriften en procedures m.b.t. veiligheid, arbo en milieu Zorgdragen voor verslaglegging/rapportage over uitgevoerde werkzaamheden Signaleren en (laten) uitvoeren van verbeteringsmogelijkheden op het gebied van werkwijzen en kwaliteit Zorgdragen voor een opgeruimde, schone en veilige werkplek Verrichten van die werkzaamheden, welke naar het in de onderneming geldende gebruik daaronder worden begrepen, alsmede andere in het bedrijfsbelang op te dragen werkzaamheden.

Gevraagd

Profiel Je bent in het bezit van een technisch/maritiem MBO diploma. Je bent in het bezit van een geldig VCA diploma. Je hebt 2-5 jaren ervaring binnen een soortgelijke technische functie, bijvoorbeeld in onderhoud van technische installaties. Deze functie kent werktuigbouwkundige- en elektra aspecten en hier ben je bekend mee. Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat, dit is een pré. Je hebt een aantal jaren ervaring als zeevarende, dit is een pré. Je bent proactief, wat betekent dat je het werk ziet en ook oppakt. Je bent niet bang om je handen vuil te maken. Je bent flexibel en bereid dag- avond en weekenddiensten te werken
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in