+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Jurist Letselschade Achmea Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Stoom jezelf klaar voor een carrière als jurist Letselschade bij Achmea, met een uniek opleidingstraject via Brunel. Ontwikkel je kennis met de Leergang Personenschade Licht Letsel en verbeter je soft-skills. Je start direct bij Team Schaderegeling Licht Letsel in een strategische rol, waarbij je al snel zelfstandig dossiers behandelt. Profiteer van een uitgebreid opleidingspakket, hybride werken, een aantrekkelijk salaris, en meer. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar voor een carrière als jurist Letselschade?Brunel stoomt jou klaar voor een carrière bij Achmea. Tijdens dit unieke opleidingstraject volg je via Brunel de vakgerichte Leergang Personenschade Licht Letsel en diverse trainingen die jouw soft-skills naar een volgend niveau brengen. Startdatum: 6 mei 2024


Over deze functie

Breng meteen jouw kennis in de praktijk bij Achmea PersonenschadeJouw opgedane kennis breng je al snel in praktijk, en wel bij Achmea in Apeldoorn. Goede begeleiding, coaching en training van zowel Achmea als Brunel zorgen ervoor dat jij het optimale uit dit traject haalt. Hiervoor bieden we jou een uitgebreid opleidingspakket aan dat aansluit op jouw kwaliteiten, kennis en ontwikkelperspectief.

Je wordt on-the-job begeleid door je collega’s van het Achmea Schaderegeling Licht Letsel-team. Daarnaast verzorgt Brunel een aanvullend opleidingsprogramma, gericht op kennis- en competentieontwikkeling en volledig naar eigen wens in te richten. Jij bepaalt wat het beste bij jou past en hoe jouw carrière binnen Achmea Personenschade eruit gaat zien. Brunel adviseert hierbij en helpt je bij het bereiken van je goals.

Je gaat meteen aan de slag bij Team Schaderegeling Licht Letsel in Apeldoorn. Dit team vervult een strategische positie binnen de organisatie, want samen met jouw collega’s ben jij de eerste schakel in de keten van Achmea Personenschade.

Zodra je er klaar voor bent, verzorg je de volledige intake met de slachtoffers. Schat je in dat de claim binnen 6 maanden is afgehandeld dan verwerk je hem zelf van A tot Z. Zijn de claims zwaarder, dan leg je ze neer bij het juiste gespecialiseerde team binnen Achmea. Na verloop van tijd behandel je de dossiers op licht letsel geheel zelfstandig.


Over jou

Naast jouw aanstekelijke enthousiasme en je assertieve, besluitvaardige mentaliteit, herken je jezelf in het volgende:

  • Je hebt (bijna) je hbo- of wo-diploma op zak.
  • Je bent empathisch en ambitieus.
  • Je kunt je voorkeur voor dit opleidingstraject goed onderbouwen.
  • Je houdt van afwisseling in je werk en deinst niet terug voor een goede onderhandeling.
  • Je behoudt het overzicht wanneer je onder (tijds)druk staat.

De eerste zes weken volg je het interne opleidingstraject bij Achmea, locatie: Apeldoorn. Na de eerste zes weken is er ook de mogelijkheid om bij Achmea in Tilburg aan de slag te gaan.

  • Een fijne pensioenregeling bij BeFrank.
  • Een aantrekkelijk salaris.
  • Hybride werken.
  • Meerdere bonuskansen.
  • Korting op diverse verzekeringen.
  • Leuke culturele en sportieve extra’s.
Over ons
Vooruitstrevende bedrijven en toegewijde professionals maken elkaar beter, maar dan moeten ze elkaar wel vinden. Vanuit dat idee startte Jan Brand in 1975 Brunel, een bedrijf dat zich compleet richt op de beste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Inmiddels hebben we het voorrecht om in meer dan 35 landen over de hele wereld te werken. En dat doen we met focus. Want wij geloven dat als je ergens echt goed in bent, je alle kansen verdient om nóg beter te worden. Hoe zit dat met jou, grijp jij die kansen aan? Solliciteer direct.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in