+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Traineeship Compliance Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship

Vacature in het kort

Als compliance specialist heb je een belangrijke rol in het beschermen van de bank en haar klanten. Je speurt naar mogelijke fraude, witwassen en terrorismefinanciering door onderzoek te doen en informatie te verzamelen. Je werkt samen met verschillende partijen en legt je bevindingen vast. In dit Traineeship krijg je de kans om bij verschillende bedrijven te leren en groeien. Je krijgt trainingen en begeleiding, plus de kans om deel te nemen aan leuke activiteiten. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als compliance specialist vervul jij een belangrijke poortwachtersfunctie: je bewaakt immers de integriteit van onze opdrachtgever (de bank) en haar klanten. Verder ben je, naast een echte speurder en ontdekker, ook iemand die graag samenwerkt. Je houdt je dagelijks bezig met het verrichten van onderzoek ter voorkoming van fraude, witwassen en terrorismefinanciering. Naar aanleiding van een klantprofiel en het betaalgedrag van de klant voer je onderzoek uit (in combinatie met openbare bronnen).

Bevindingen worden uiteraard vastgelegd en indien je het vermoeden hebt dat de klant betrokken is bij het financieren van terrorisme duik je nog dieper en grondiger in de situatie! Binnen dit Traineeship Compliance krijg je de mogelijkheid om bij meerdere opdrachtgevers een kijkje in de keuken te nemen. Middels passende vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen zorgen wij ervoor dat jij van alle benodigde kennis wordt voorzien. Uiteraard aangevuld met de nodige begeleiding, Community en Brunel activiteiten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in