+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.

Project Manager Global Compliance & Reporting Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BDO

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste collega met ambitie binnen het projectmanagement en het actief begeleiden van internationale projecten! Het Internationale BDO netwerk telt meer dan 1.750 vestigingen in meer dan 166 landen.

Als Projectmanager Global Compliance & Reporting (GC&R) ben je onderdeel van de GC&R tak (tax en accounting) binnen het Global Outsourcing team. Je bouwt mee aan het verder versterken van onze internationale GC&R propositie en je zorgt voor de inrichting en coördinatie van onze internationale projecten op dit gebied.


Dit ga je doen

De tax en accounting werkzaamheden bij onze internationale klanten worden direct verzorgd door onze BDO collega’s in het buitenland. Deze werkzaamheden worden centraal gecoördineerd en gemonitord door de Global Outsourcing afdeling.
 
Als Projectmanager Global Compliance & Reporting vervul je een zichtbare rol binnen de afdeling waarbij je zorg draagt voor de implementatie trajecten met klanten en prospects binnen BDO. Je rapporteert aan de Senior Manager Global Outsourcing. Daarnaast heb je met jouw combinatie van commerciële en accounting en/of tax achtergrond een actieve rol in offerte trajecten en presentaties. Vervolgens begeleid je de implementatie van het project waarin je optimaal jouw project management skills benut.

Je bent verantwoordelijk voor het maken van afspraken met de klanten en de buitenlandse BDO firms om de dienstverlening naar klanten zo optimaal mogelijk te laten verlopen en legt deze uiteindelijk vast in overeenkomsten. Hierin word je ondersteund door een coördinator.

Daarnaast beheer je een aantal bestaande opdrachten binnen Global Outsourcing waarvan de uitwerking in handen is van een coördinator. Deze coördinatie wordt ondersteund door onze state of the art tooling op het gebied van internationale tax- en accounting compliance. Tevens ben je contactpersoon voor onze klanten en bewaak je de voortgang van het project.

In deze functie werk je veel samen met BDO’ers in Nederland en onze firms internationaal. Je zorgt dat de resultaten binnen de vooraf gestelde budget-, tijd- en kwaliteitseisen worden behaald en hebt hiervoor regelmatig contact met onze collega’s in het buitenland.
 
 



Gevraagd

  • Minimaal 4 jaar werkervaring
  • Een afgeronde hbo-opleiding
  • Een ondernemende mentaliteit


Aanbod

  • Een goed salaris
  • Een mobiliteitsbudget
  • Een laptop en thuiswerkset
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in