+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Senior Manager Sustainable Reporting Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BDO

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Advisory
Bij BDO staan wij voor de persoonlijke benadering en de oplossingen op maat voor onze klanten. Afhankelijk van de expertise zijn onze consultants betrokken bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van strategie en bedrijfsvoering, human resources, juridische zaken, risicomanagement, aan- en verkoop, IT en financieel management.

Onze klanten opereren in een zeer dynamische en turbulente context waarin BDO de afgelopen jaren een vooraanstaande positie heeft verworven. We adviseren een breed scala van (semi) publieke organisaties en ondernemingen in geheel Nederland op vele gebieden.

Sustainability
BDO ziet net als haar klanten een groeiende noodzaak om duurzaamheid aan te pakken en zich hierover te verantwoorden. De risico's waarmee bedrijven worden geconfronteerd, worden groter en complexer als gevolg van de klimaatverandering, pandemieën, toenemende digitalisering en wereldwijde logistieke ketens.


Dit ga je doen

Door een voortdurende groei van onze praktijk zijn wij voor BDO Sustainability Advisory op zoek naar een Senior Manager met gevoel voor de veranderingen binnen de samenleving en het vraagstuk van verduurzaming in het bijzonder. Op basis van de CSRD wetgeving staan veel van onze klanten en relaties voor de uitdaging om hun externe verslaggeving uit te breiden op het gebied van Sustainable (ESG) Reporting en hun organisatie hierop aan te passen.

Als Senior Manager ESG ben jij het vertrouwde gezicht voor middelgrote (familie)bedrijven, beursgenoteerde en internationale ondernemingen. Je bouwt verder aan een team van experts op het gebied van ESG reporting en bent als projectleider verantwoordelijk voor de uitvoering van opdrachten.

Samen met jouw ESG-team ga je klanten helpen bij de transitie naar een duurzamere organisatie en ondersteunen bij de bijbehorende rapportage en Assurance. Topics waar jij je mee bezig gaat houden zijn onder andere vraagstukken van klanten op het gebied van maatschappelijke waarde creatie, sturing op niet- financiële data, risicomanagement, materialiteitsbepaling en integraal duurzaam rapporteren.

Je bent de strategische gesprekspartner voor onze klanten op het gebied van duurzaamheid en weet als geen ander een volwaardige vertrouwensrelatie en een optimale adviesrelatie met je klanten op te bouwen. Door jouw up-to-date kennis heb jij een duidelijke visie hoe jij de continue marktontwikkelingen en de veranderende wet- en regelgeving toepast en koppelt aan je dienstverlening.

Jouw werkzaamheden betreffen onder andere:

  • Het mede ontwikkelen van een ESG propositie en strategie ter uitbreiding en vergroting van ons ESG marktaandeel;
  • Samen met het team het bedenken en leveren van een inspirerende en creatieve bijdrage aan de uitwerking van voorstellen en adviezen voor onze klanten;
  • Het ontwikkelen van goede en praktische oplossingen op het gebied van ESG-rapportering (waaronder CSRD), ondersteunende processen en de inrichting van datasystemen om te voldoen aan de duurzaamheidsregelgeving en vooral positief bij te dragen aan de prestaties van onze klanten;
  • Vanuit een kwaliteitsgerichte aanpak de klanttevredenheid verhogen en daarmee continuïteit van opdrachten waarborgen;
  • Leveren van een duurzame toegevoegde waarde op financiële en beheersmatige vraagstukken op zowel tactisch als strategisch gebied.
  • Opbouwen van een klantportefeuille;
  • Je bent actief op het snijvlak van strategie, financiën en implementatie binnen de organisatie. Je hebt ervaring met de ontwikkelingen rondom ESG rapportages en de implementatie van de hiermee samenhangende planning & control cyclus;
  • Het genereren van een winstgevende ESG praktijk.

Wat neem je mee?

Als Senior Manager beschik je over voldoende en relevante werkervaring vanuit een (ESG) reporting externe audit functie of een vergelijkbare positie bij een andere adviesorganisatie. Je hebt ervaring met het leiding geven aan en samenwerking binnen teams. Daarnaast heb je talent voor het bouwen van netwerken en duurzame relaties en ben je nu al actief op het snijvlak van strategie, financiën en implementatie binnen de organisatie. Tot slot heb je ervaring met de ontwikkelingen rondom ESG rapportages en de implementatie van de hiermee samenhangende planning & control cyclus.

Wij werken binnen de BDO Sustainability Advisory praktijk vanuit Zwolle, Utrecht, Amstelveen en Den Haag. Je standplaats zal een van de kantoren zijn. Eentje die bij je past, bijvoorbeeld op basis van je woonplaats. Maar je staat ook in verbinding met de andere kantoren. Woon jij dus in de buurt van een van de kantoren en heb je interesse in deze vacature, reageer dan ook!



Gevraagd

  • Minimaal 6 jaar werkervaring
  • Een afgeronde wo-opleiding
  • Een strategische gesprekpartner


Aanbod

  • Een goed salaris
  • 32 vakantiedagen
  • Een mobiliteitsbudget
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in