+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Adviseur Sustainable Reporting Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BDO

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Advisory
Bij BDO sta je als consultant voor de persoonlijke benadering en de oplossingen op maat voor onze klanten. Afhankelijk van je expertise ben je betrokken bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van strategie en bedrijfsvoering, human resources, juridische zaken, risicomanagement, aan- en verkoop, IT en financieel management.

Onze consultants werken door het hele land. Je voert uiteenlopende opdrachten uit voor diverse klanten. Samen met een team van specialisten ben je de vertrouwde consultant voor middelgrote (familie)bedrijven, beursgenoteerde en internationale ondernemingen.

We staan bekend om onze betrokken en professionele no-nonsense aanpak waarmee we succesvolle projecten realiseren. We koesteren onze klantrelatie, stellen zware kwaliteitseisen aan onze dienstverlening en geven altijd een helder advies waarbij het resultaat centraal staat.

Ga jij tot het uiterste voor het beste advies?

BDO ziet net als haar klanten een groeiende noodzaak om duurzaamheid aan te pakken. De risico's waarmee bedrijven worden geconfronteerd, worden groter en complexer als gevolg van de klimaatverandering, pandemieën, toenemende digitalisering en wereldwijde logistieke ketens.

Als ESG-professional help je klanten bij de transitie naar een duurzamere organisatie en bied je ondersteuning bij de bijbehorende rapportage en Assurance. Door jouw up-to-date kennis van de veranderende wet- en regelgeving ondersteun jij onze klanten om een duurzame toekomst voor hun organisatie te bewerkstelligen.


Dit ga je doen

Onze klanten opereren in een zeer dynamische en turbulente context waarin BDO de afgelopen jaren een vooraanstaande positie heeft verworven. We adviseren een breed scala van (semi) publieke organisaties en ondernemingen in geheel Nederland op vele gebieden. Door een voortdurende groei van onze praktijk zijn wij voor BDO Sustainability Advisory op zoek naar nieuwe collega’s met gevoel voor de veranderingen binnen de samenleving en het vraagstuk van verduurzaming in het bijzonder.

Als Consultant weet je als geen ander een volwaardige vertrouwensrelatie en een optimale adviesrelatie met je klanten op te bouwen. Je bent actief op het snijvlak van strategie, financiën en implementatie binnen de organisatie. Je hebt ervaring met de ontwikkelingen rondom ESG rapportages en de implementatie van de hiermee samenhangende planning & control cyclus. Samen met collega’s werk je aan vraagstukken van klanten op het gebied van maatschappelijke waarde creatie, sturing op niet- financiële data, risicomanagement en integraal duurzaam rapporteren.

Ben jij dé ESG-professional die zijn/haar talenten verder wil ontplooien binnen Advisory en allemaal in het belang van een betere en duurzame wereld? BDO biedt jou deze mogelijkheid om jezelf breder te ontwikkelen binnen jouw eigen netwerk en daarnaast als adviseur voor maatschappelijke en ondernemende organisaties.

Jouw werkzaamheden betreffen onder andere:

  • Samen met een divers team van collega’s leveren van een inspirerende en creatieve bijdrage aan de uitwerking van voorstellen en adviezen voor onze klanten;
  • Het mede ontwikkelen van goede en praktische oplossingen op het gebied van ESG-rapportering (waaronder CSRD), ondersteunende processen en de inrichting van datasystemen om te voldoen aan de duurzaamheidsregelgeving en vooral positief bij te dragen aan de prestaties van onze klanten;
  • Vanuit een kwaliteitsgerichte aanpak bijdragen aan de tevredenheid van klanten en de continuïteit van opdrachten bij de desbetreffende klanten;
  • Leveren van een duurzame toegevoegde waarde op financiële en beheersmatige vraagstukken op zowel tactisch als strategisch gebied.

Als ESG-professional binnen Advisory ben je op projectmatige basis werkzaam en draag je bij aan het ontwikkelen van proposities. De vraagstukken liggen vaak op het gebied van Finance & Control, strategie, organisatieverandering en digitalisering. Daarnaast word je ook uitgedaagd om mee te denken over de ontwikkeling van/bij klanten, markten en organisaties. 

Wat neem je mee?
In ons team past een gedreven professional die zijn / haar scope wil verbreden, impact wil maken en een uitdaging hierbij niet uit de weg gaat. Verder beschik je over voldoende en relevante werkervaring vanuit een (ESG) externe audit functie of een vergelijkbare positie bij een andere adviesorganisatie.

Wanneer je bij ons je RA opleiding of een praktijkstage verder wil afronden dan kunnen we je hier in faciliteren door een combi met onze auditpraktijk aan te bieden.

Wij werken binnen de BDO Sustainability Advisory praktijk vanuit Zwolle, Utrecht, Amstelveen en Den Haag. Je standplaats zal een van de kantoren zijn. Eentje die bij je past, bijvoorbeeld op basis van je woonplaats. Maar je staat ook in verbinding met de andere kantoren. Woon jij dus in de buurt van een van de kantoren en heb je interesse in deze vacature, reageer dan ook!



Gevraagd

  • Passie om bij te dragen aan een betere wereld
  • Organisatiesensitiviteit
  • Een afgeronde wo-opleiding


Aanbod

  • Een goed salaris
  • Een mobiliteitsbudget
  • Een hybride werkomgeving
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in